TRANG FØDSEL & POSTGIROBYGGET

Hei! På lørdag var jeg på konsert med Trang Fødsel og Postgirobygget på Hvaler Gjestegiveri, sammen med Kaisa, Sara og Silje! Jeg er den typen som elsker norske og svenske sanger, og omtrent alle vennene mine himler med øynene over hvor teit jeg er som liker det! MEN så har vi min kjære Kaisa - som er helt lik meg når det gjelder det der! Elsker sanger jeg både kan utenatt, og kan synge høyt uten at noen hører hvor surt jeg synger. Men enda bedre er det å synge med noen! Perfekt å dra på en slik konsert med ho!

Min beste Kaisa

Trang Fødsel var veldig koselig, og man fikk en liten sånn intimkonsert-følelse! Veldig moro å føle at man blir litt kjent med artisten - også er han jo veldig kjekk!

Sara, meg, Kaisa og Silje

Postgirobygget var mer "konsert", men det var jo meninga! Musikken ble enda litt høyere, og det var SÅ god stemning! Moro å høre sangene man alltid har kunnet live!

Elise

Liker

Kommentarer

FAMILYTIME

Hverdag


Hei! Som noen har fått med seg så har jeg slekt i Canada og USA, og akkurat nå er fire stykk fra Canada på besøk i Norge! De har spart i mange år for å få råd til å komme til Norge, helt fra Canada! Tenkte å vise dere litt bilder! Vi har blant annet hatt krepselag på hytta, bada og vært på tur i Strømstad!

Samantha fra Canada, også har vi Vilde som er søskenbarnet mitt, meg og Heidi som er tremeningen min! Koste oss med kreps i kveldssola!

​Samantha kan ikke svømme, og hadde aldri badet eller kjørt båt før, så dette måtte vi selvfølgelig ta henne med på! Under ser du bilde av turistene i Strømstad! 

Elise

Liker

Kommentarer

LEO ADDICTED

Mote & antrekk


LEOLEO

Heihei! Tenkte bare å stikke innom her i full fart! Jeg ble nesten akkurat ferdig på den ene jobben , også må jeg straks fly avgårde videre til den andre jobben min! Det er såå varmt ute i dag, og jeg har såå lyst til å bade! Men jeg får trøste meg med at jeg har frihelg, og kan utnytte dagene da! Håper alle koser deg i det fine sommerværet!


I WEAR

Topp fra Bikbok
Skjørt fra Bikbok
Sko fra Re`belle
Veske fra Gina Tricot
Solbriller fra Mokki


Elise

Liker

Kommentarer