SOMMERFERIE

Mote & antrekk


Herregud det er så rart å tenke på! Jeg har sommerferie!!! Tre av tre eksamener er gjennomførte, og jeg har en god følelse på at jeg i hvert fall ikke stryker på noen. Nå skal jeg ta meg en lang og god sommerferie med god samvittighet. Etter eksamen i dag ble noen av oss igjen i kollektivene for å feire. Vi dro først på mix for å kjøpe milkshake/is, også laget vi taco litt senere og koste oss ute i sola. Nå er jeg både mett, sliten og veldig glad!

Elise

Liker

Kommentarer

IT`S MY BIRTHDAY TODAY

Hverdag


I DAG BLIR JEG 21 ÅR!

Hei! I dag har jeg bursdag! Er det en ting jeg elsker, så er det å ha bursdag. Jeg syns det er så stas med oppmerksomhet fra familie og venner, at vi kan samles, spise god mat, le, og bare ha det gøy. I tillegg så er det ikke til å legge skjul på at jeg liker gaver. Det skal sies at jeg ikke bryr meg om pris osv, men jeg syns faktisk det er vanvittig gøy å se hva folk syns er "min stil", og gi meg ting de mener passer til meg. Uansett, så kunne jeg ikke bedt om en bedre dag med superkoselige gratulasjoner og gode ord fra gode venner, familie og bekjente - og ikke minst en kjempefin dag med familien, kjæresten og svigerfamilien min! LIVET SMILER ♥

Kjole fra Dry Lake - Sko fra Nike

Elsker at jeg kan plukke blomster fra hagen på bursdagen min - hvert eneste år!

Elise

Liker

Kommentarer

SUMMER WEATHER

Mote & antrekk


Hei! Det er så nydelig vær, og jeg bare elsker det! Det eneste som er synd er at jeg må jobbe med eksamen, men til onsdag er jeg ferdig - og da har jeg faktisk sommerferie!! Om akkurat en uke i dag, reiser vi til og med til Spania, noe som skal bli så forferdelig godt! Håper alle nyter pinsehelgen!


Elise

#nouwoutfit #outfit #fashion #mote #summer

Liker

Kommentarer