ORANGE & PINK


HAPPY COLOURS


I WEAR

Genser fra Bikbok
Bukse fra Cubus
Silkeskjerf vintage
Sko fra Asvlt

Elise

#nouwinfluencer #nouwoutfit #outfit #mote #fashion

Liker

Kommentarer

SAIL AWAY

Reise

Årets Frankrike tur er booket! Vi har nemlig en tradisjon med mamma, søstra mi, venninna til mamma og tvillingene hennes, hvor vi drar til Frankrike hver sommer! Venninna til mamma har leilighet i Cannes, og dette blir det tiende året vi reiser ned. Jeg fikk ikke blitt med i fjor, og derfor gleder jeg meg ekstra mye til å komme meg dit i år! Slenger med noen bilder fra Frankrike 2015 da vi dro på seiltur i middelhavet og ut til øyene Ile Saint-Honorat og Ile Sainte-Marguerite, det var virkelig en opplevelse!

Elise

Liker

Kommentarer

FAVORITT MATPRODUKTER TIL TRENING

Helse, Tips

LEANSHAKE - ZINZINO

Den med sjokoladesmak og jordbærsmak er best, og de inneholder så mange gode vitaminer i tillegg til at det er et godt produkt før og etter trening (jeg bruker det i tillegg til mat, og ikke som en erstatning). Det som er bra med vanilje og bærsmakene er at de er vegetarianske.

GO ON PROTEIN YOGHURT - ALPRO

Den med pasjonsfrukt er best, men begge er kjempegode! Konsistensen er som en blanding av yoghurt og protein pudding, og nederst i yoghurten er det flytende pasjonsfruktsaus og blåbærsaus med klumper i. Det høres litt ekkelt ut, men det er verdt et forsøk, for den er fantastisk!

PROTEINPUDDING MED KARAMELL & PROTEINDRIKK MED CAPPUCCINO

Disse er virkelig SÅ gode, og jeg digger de smakene! Jeg syns sjokolade er ganske kvalmende, men denne med karamell er utrolig god. Det er veldig mye i den, så det går an å spise i to "puljer". Proteindrikken er også veldig god med tanke på at jeg syns mange er kvalmende.

PROTEINBAR & ENERGYBAR - ZINZINO

Proteinbaren er mettende og perfekt som et mellommåltid.. Den smaker sitronostekake, og den er suupergod! Energibaren har naturlig søtningstoff, mandler, chiafrø, gresskarkjerner, sesamfrø og dadler. Den er ikke for søt, og overraskende nok ikke for "nøttete" - suupergod!

Elise

Liker

Kommentarer