HAPPY EASTER

Hverdag


GOD PÅSKE!

Hei! Nå har jeg ikke fått blogget noe særlig i det siste, fordi jeg har hatt så mye å gjøre! Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av noe av det påsken min har bestått av. Det har jo vært helt nydelig vær i påsken, og det har jeg dessverre ikke utnyttet godt nok. Uansett, så har jeg tatt meg et par kaffekopper ute i solen, trent litt, vært på Sverigetur, i bursdag, jobbet, kost meg med venner og kjæresten, og sist men ikke minst, så har jeg fått meg ny bil!! Jeg ble ringt på onsdag, og da hadde endelig den nye bilen min kommet - jeg elsker den, og det har selvfølgelig blitt noen kjøreturer! Håper alle har hatt en fin påske hittil, og at dere nyter de siste dagene ♥

Elise

Liker

Kommentarer

LADY IN RED

Mote & antrekk


Hei! Nå er det noen dager siden sist! Helgen som har vært har vært rolig og avslappende. På lørdag var jeg på cafe med to gode venninner som jeg ikke har sett på en stund, noe som var veldig koselig. Jeg syns det er så hyggelig at man har så mye å prate om at man ikke rekker å bli ferdig med alt man skal si før man må dra, hahah! Uansett, så gikk resten av lørdagen til å gå tur med mamma, og spise bakt potet og se på film med kjæresten min!!

I går var jo virkelig en solfylt dag, og kjæresten min og jeg tok rett og slett turen til gamlebyen. Det var mange mennesker der, og nydelig vær! Vi overhørte noen som snakka om at rødt plutselig var blitt så moderne, også tittet vi på oss selv, hverandre også lo vi, siden begge hadde røde sko og rød genser/jakke. Etter gamlebyen kjørte vi en tur ut på Hvaler for å kjøpe is, og da vi skulle kjøre hjemover igjen, måtte vi stå en time i kø pga en trafikkulykke - uffamei!


I WEAR
Genser fra Gina Tricot
Bukse fra Bikbok
Jakke fra H&M
Belte fra H&M
Sko fra Neon Fashion Accessories
Veske fra Prada vintage


Elise

Liker

Kommentarer