HELLO SEPTEMBER

- IT`S FALL -
Hei alle fine! Nå er det allerede september, og til morgen i dag var det virkelig tåkete og kaldt, så jeg måtte ty til strømpebukser. Nå derimot er det veldig varmt, så deilig! Jeg skal jobbe i dag, så får ikke gjort så veldig mye annet, men jeg skal kose meg med middag hos bestemora mi før ferden går på jobb! Håper alle får en strålende helg, så blogges vi snart igjen!
- Elise

Liker

Kommentarer

LAVENDEL ON MY SWEATER

Hei! Denne genseren hadde jeg egentlig lagt nederst i en pose som jeg hadde tenkt til å kaste til Fretex, men da jeg leste Costume her om dagen og fant ut at det er inn med lavendelfarget klær denne høsten, så løp jeg ned i kjelleren og tok den med meg opp igjen. Den er jo egentlig veldig kul!

Tenk at i dag er den siste dagen av august allerede, og jeg så faktisk på facebook i går at det kun var 120 dager igjen til julaften. Jeg blir rett og slett skremt over tanken på alt jeg skal gjennom på så kort tid. Jeg får trøste meg med at det går så fort at det snart er vår igjen, hehe <>
- Elise

Liker

Kommentarer

ZUMBA- ZUMBA MAKES ME WANNA DANCE FOREVER -

Hei alle fine! For et år siden startet jeg et friår, og jeg trente opptil seks ganger i uken, tre økter med styrke og tre økter i gruppetimer. I sommer så har det ikke vært noen gruppetimer, og etter at jeg starta på høyskolen, så har jeg ikke kommet i gang med gruppetimene enda. Men i går så ble jeg med på Zumba igjen, og det var så deilig! Jeg er ikke så glad i å trene kondisjon, men når msn danser så kjenner man ikke helt at man trener kondisjon og koordinasjon, i hvert fall ikke når man syntes det er gøy. Latinske rytmer er så gøy å danse etter, og jeg kom hjem etter trening med masse energi og verdens største smil! Jeg måtte til og med si til kjæresten min at hvis jeg noen gang vurdere å ikke dra, så tving meg!
<
- Elise

Liker

Kommentarer