MAI FAVORITTER

Hei, og god sommer! Endelig er sommermåneden her, og vi har hele sommeren foran oss, hurra! Mai er favoritt måneden min, og den har gått så fort, men likevel så føles det ut som at det har gått så sakte. Bursdagen til både søstra mi og meg, catwalk, photoshoots, eksamen, masse eksamensøving, kjempefint vær, båttur, og masse mer! Uansett så tenkte jeg å vise dere favorittene mine denne mnd!

Favoritt innkjøp
Jeg har jo fått fryktelig mange bursdagsgaver, men det skal sies at jeg har kjøpt meg et par ting etter at jeg avsluttet shoppestoppen min. Og jeg tror mitt favoritt innkjøp er disse to hårproduktene. Spraybalsam fra Schwartzkopf og hårolje fra Balmain Paris. Perfekt når håret blir tørt av sola!<

Og disse sølvhælene fra h&m
Favoritt bilde
Vakre Lottejentami!
Favoritt sang
Attention av Charlie Puth, og Goodbye av Who Is Fancy

Favoritt antrekk
Vanskelig å velge denne mnd. Dette er mine favoritter - men husk at du kan se flere antrekk hvis du trykker på antrekk på kategorier!
Favoritt produkt
Dette kroppspleiesettet fra Mary Kay! Det lukter Lotus og bambus, og det er helt fantastisk!
Favoritt mat
Fingermat og tapas har vært en stor favoritt denne mnd! Spekeskinke og melon også!
Favoritt selfie
Favoritt inspirasjon
Denne dama HER!

Favoritt opplevelse
Det har vært så mange gode opplevelser at det er veldig vanskelig å trekke ut! Men bursdagshelga mi som jeg liker å kalle den har nok slått alt!
Favoritt throwback
Photoshooten med Petter Grindahl, og catwalk på Ocean!
- Elise

Liker

Kommentarer

ENDELIG SOMMERFERIE

Hæ? Har ikke jeg hatt ferie hele året? Nei, som ikke så mange vet, så har jeg hospitert i mattetimer et helt skoleår, så jeg har faktisk vært på skolen 8 timer i uka for å lære meg matte på ordentlig. I dag hadde jeg endelig eksamen, så nå slipper jeg å ha det hengende over skuldrene. Et veldig slækt "skoleår", men det skal sies at jeg er veldig lei av matte nå, så nå kan jeg ta meg en lang sommerferie med god samvittighet!

Uansett så har min første feriedag gått til trening og grilling med kjæresten min. Også avsluttet vi dagen i dag med en lang og deilig kveldstur! Har dere forresten sett i VG at Fredrikstad er kåra til Norges mest attraktive by? Det er ikke rart jeg elsker å gå turer i den byen her altså!
<

Dette er kveldsoutfiten - elsker å gå i slike lette ullgensere på litt kalde vår og -sommerkvelder!
- Elise

Liker

Kommentarer