Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nelly.com har precis påbörjat sin nya kampanj inför våren, där vi får gå in och kolla på några av svergies största bloggares klädval inför våren. (bl.a Kenza & Lisa Olsson) det finns verkligen så fina grejer där och det är värt och gå inte och kolla! Du hittar den HÄR

Likes

Comments

Är så trött, var så trött i morse vet inte varför? Somna inte speciellt sent igår... kom precis hem för har varit på stan typ halva dagen för vi slutade 11 idag för får matte lärare var sjuk. Så har gått med mina kompisar lite på stan. Köpte inget men hittade en jätte fin tröja på design only, men tänkte att jag vill spara lite pengar om jag hittar något i Stockholm. Sedan åkte jag och Stella till valand för Jag skulle lämna en grej hos min mamma och hon hos sin, vi hängde och prata lite vid Heden och sedan gick vi nästan hela vägen hem. tyckte det var ganska duktigt att vi gick från Valand till Liseberg, och sedan tog vi spårvagnen hem. Och nu ligger jag i sängen med kaffe och yoghurt med jordgubbar! så gott! puss på er.

Likes

Comments

tröja: american vintage//byxor Abercrombie//klocka marc by marc jacobs// skor new balance.​// ​jacka​ jofama kenza

Likes

Comments

lite inspo bilder från veckan, några självtagna några inte hehe

Likes

Comments

Lite bilder från min mode lektion. Vi håller på att sy en klänning. Har sedan lunch och sen en lektion och sedan slutar jag!

Likes

Comments

Ska snart gå och lägga mig, är så trött. idag så har jag mest pluggat, sen kom pappa hem med mat från max, så gott! sedan har jag bara chillat och kollat på supernatrual. imorgon så ska jag till skolan som vanligt. slutar dock tidigt vilket är skönt. Ska försöka fixa så att mitt photoshop fungerar för vi har det på våra skoldatorer men man måste gå och fixa om test grejen går ut vilket min har gjort. Så att jag kan redigera fina bilder. Ses imorn puss och kram


selfie time!​

Likes

Comments

Heej! sitter här hemma och funderar på lite framtids planer. Jag går som sagt första året på gymnasium, och det är skit kul! Eftersom jag har liksom valt lite mer specifikt vad det är jag vill plugga (mode design) så blir att gå till skolan lite roligare för att jag älskar det jag gör. Iallafall så pågår ju gymnasiet i bara 3 år och redan mer en halv av mitt första år har gått, vilket gick sjukt snabbt om jag ska vara ärlig, och jag har börjat fundera på vad man ska göra efter gymnasiet osv. Det jag helst vill eller jag nästan har bestämt mig för att jag ska göra är att åka utomlands, helst studera. Min bror har precis åkt till Hawaii för att studera i 2 och en halv månad vilket får mig och bli lite svartsjuk. Frågan är ju bara vart!? Det finns ju så många ställen man skulle vilja åka. Dröm destinationen skulle ju vart New York, men sedan vill jag ju också åka till något varmt också. Om jag åker till New York så skulle jag gärna vilja studera mode, eller kanske Engelska. ÅHH det är så svårt tur att det är ändå är lite mer än 2 år kvar.

NEW YORK?

eller något annat?

Likes

Comments

På senaste tiden har jag verkligen letat efter en ny skinnjacka och har hittat några go bitar som jag gillar.

boda skins skinnjackor är extremt snygga, verkligen älskar dem. dock ligger priset ganska högt runt 5000kr det beror ju också på hur länge man ska ha skinn jackan. om man är som mig som vill ha nya saker hela tiden och kommer säkert hitta någon snyggare nästa år kankse inte detta är det bästa köpet hehe.

har då hittat denna från ZARA. Den är i konstskinn vilket är lite synd för vill gärna ha äkta skinn. Men är den inte ursnygg? funderar på att ta och beställa hem den men får se. 

Likes

Comments