Japp, nu har jag haft ett riktigt uppehåll här från bloggen, men det har varit såå mycket läxor och prov den här tiden att jag knappt hunnit med allt annat! Menmen, nu har allt börjat lugna ned sig så nu ska jag börja ordentligt igen! Hur det än är så är det Lördag idag och det är inte en helt vanlig Lördag, för idag är det ju Melodifestivalfinalen, vilket betyder att vi åker ner till Stockholm nu!! Det ska bli så roligt och riktigt mäktigt att se det live!! Just nu sitter jag bilen och kommer göra det i typ tre timmar, men uppdaterar när jag kommit fram!! Ha det bäst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och förlåt för dålig uppdatering, varit riktigt mycket i skolan nu och har känt mig väldigt stressad och så, menmen idag är det ju Fredag som betyder också fredagsträning och helg! Så det ska bli väldigt skönt! Jag har inget speciellt planerat i helgen, vilket känns väldigt bra! Nu får ni ha en bra fredag allihop!

Likes

Comments

Måndag kväll är här vilket betyder en ny vecka! Idag åkte jag till gymmet direkt efter skolan, sen har jag åkt hem och gjort lite läxor och så! Hoppas ni haft en bra Måndag och jag önskar er en bra vecka och glöm inte att det är fettisdagen imorgon! 😍


Likes

Comments

Idag har jag varit i Skara på förmiddagen för att göra några ärenden, sen bestämde jag och mamma för att gå ned till stallbacken och kolla lite och tillbaka hem sen, vi gick 11,5 km ( haha ), men det var riktigt skönt och roligt! När vi kom hem bestämde vi oss för att baka ett bröd som vi hittade på nätet, det var supergott! 😍Ha en bra vecka!


Likes

Comments

Imorse åkte jag till gymmet en sväng, sen har jag gjort lite ärenden och så, men ikväll är det ju Melodifestivalen!! Då blir det god mat och mys, lite extra nu när det är alla hjärtans dag också! Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Ha en bra fredagkväll!


Likes

Comments

Japp, som rubriken säger är det Torsdag idag, vilket betyder att det är fredag imorgon!! Jag har nyss kommit hem från gymmet efter ett bra pass. Imorgon är det ju Fredag, har inga speciella planer men får se lite! Den här veckan har gått så fort tycker jag och sportlovet är snart redan slut, menmen det ska bli roligt att tennisen startar igen, har saknat det nu under lovet!! Ha det bra!

Likes

Comments

Idag var mamma ledig så vi bestämde oss för att åka lite längdskidor idag när det fortfarande fanns snö och bra spår! Det var riktigt mysigt tyckte jag! Idag har jag inget mer speciellt jag ska göra, men imorgon har jag en bokad tid på gymmet vid två! Innan dess ska jag nog göra lite läxor och så! Ha det bra!


Likes

Comments

Kom precis hem från gymmet efter ett riktigt bra träningspass, extra skönt nu när man är ledig och kan träna tidigare! Idag är det ju den 10:e februari vilket betyder att pappa fyller år!! Det är alltid lika roligt med födelsedagar tycker jag, så snart kommer det lite gäster och då blir det lite fika och så! Sen blir det lite mys framför tv:n! Hoppas ni haft en bra tisdag ni med!

Likes

Comments

Lite mys på rådis med bästa Amanda!! 😍


Likes

Comments