Blå Ballong

Ser jeg gammel ut? Har jeg eldet?
Vi har ikke sett hverandre på FEM ÅR nå snart. Jeg var vanvittig lei av å blogge, og jeg følte jeg hadde solgt sjela mi til djevelen eller noe på slutten der. Jeg skal skrive ordentlig om hva som egentlig foregikk i hodet mitt og rundt meg da jeg til slutt klarte å rive meg vekk fra kaoset som i følge meg bestod av sosiale medier. Jeg logget meg av alt, og har mer eller mindre levd uten noen apper på fire år. Det har vært deilig og fredelig, men så begynte jeg å kjenne på lysten på å dele litt igjen, og så rullet tankene bare på hverandre, og plutselig fant jeg ut at jeg kanskje bare skulle prøve hvordan det ville være å blogge igjen.

Det føles rart å skrive til "dere", for jeg vet ikke helt om jeg vet hvem dere er nå. Vi hadde jo vært igjennom veldig mye sammen, dere visste mye om meg og livet mitt, i hvert fall de store tingene, og dere kjente jo meg, på en måte. Og jeg kjente dere også, jeg visste jo hva som ville fenge dere, visste hva som var morsomt å lese om og ikke, og det var ikke vanskelig å skrive et innlegg. Nå synes jeg det er verre, spesielt første innlegg, men om jeg går inn for dette og syns det er gøy, så håper jeg fingrene begynner å fly litt fortere over tastaturet. Jeg håper å komme inn i noe av den stilen jeg hadde da jeg begynte å blogge, for ti år siden. Husker dere det? Herregud, så gøy det var å blogge på den tiden. Storkoste meg, rett og slett.

Ellers har mye av tiden min de siste årene vært brukt på å få hjelp til kroniske smerter i kjeven. Hvis det er noe som stjeler mer tid enn noe annet jeg kan komme på, så er det å gå rundt med smerter, og ikke få gjort det du vil fordi du har så vondt. For en liten stund siden fikk jeg sprøyet inn hyaluronsyre og kortison i kjeveleddene. Jeg var så LYKKELIG for at jeg endelig skulle få en behandling som kunne hjelpe. Noen av dere har kanskje fulgt med på mitt håpløse forsøk på å være aktiv på Instagram. Der har jeg for det meste bare resirkulert bilder, og det er det en grunn til.

Jeg ser ut som Doug fra Kongen av Queens.

Denne hevelsen VARTE OG VARTE. Face-ID kjente meg ikke igjen. Det tok altfor lang tid å åpne mobilen. I tillegg ser det ut som man kan lande et fly på pannen min. Dermed var tiden for å begynne å blogge ikke der. Jeg skulle egentlig ut og reise, til og med, men med hode på denne størrelsen kunne jeg bare se for meg at jeg ville lyse opp mørket for mygg av alle raser og religioner.
Men nå er jeg altså tilbake til mitt gamle jeg, selv om jeg aldri har følt meg så tynn i fjeset.

Jeg er glad for å være tilbake, jeg gleder meg!

Liker

Kommentarer

Marthe s
Marthe s,
Velkommen tilbake!! Det er SÅÅ gøy å se deg tilbake! Husker så veldig godt da jeg var yngre at jeg elsket klesstilen din, reisetipsene dine og det personlige du delte. Gleder meg uendelig til masse reisetips, inspirasjon og alt annet 😍 Så gøy at du gjør comeback!
turid
turid,
Jaaa endelig er du tilbake. Du var den som fikk meg til å ville reise jorden rundt! Elsket bloggen din noen år tilbake. Gleder meg til å lese bloggen fremover <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229