Contains affiliate links

Hej skønheder

Eftersom jeg har lavet et indlæg om hvordan jeg tager min makeup på, tænkte jeg kun det var passende at lave et mere hvor jeg fortæller hvilke produkter jeg bruger til at pleje min hud, når min makeup er taget af igen.

1. Jeg starter altid ud med min clinique liquid facial soap, som jeg mener er meget mild mod mit ansigt. Den renser pænt i dybden, og efterladen huden rigtigt frisk og lækker. Når jeg rester mit ansigt fokuserer jeg mest på min T-zone, da jeg har en tendens til at have opbygget mest snavs her henover dagen. Jeg købte min inde på hjemmesiden jeg har linket til, til kun 129kr

2. Efter jeg har tørret min hud, går jeg altid ind med en ansigts toner, da jeg personligt føler det fjerner det sidste skidt og snavs der er opbygget helt nede i de dybeste porer. Her bruger jeg en vatrondel og min Clinique clarifying lotion. En toner er ikke et must, men jeg vil klart anbefale det, og for mig føler jeg virkeligt min hud er gode skøn efter, og alle ulækre sager er fjernet. Jeg købte min toner til 189kr

3. Til sidst i mit ansigt, bruger jeg en creme. Det skifter lidt hvilken creme jeg bruger, om jeg er ved min mor eller far. Min mor har en masse skønne creme jeg plejer at bruge, men hvis jeg er ved min far, så er min clinique dramatically different moisturizing gel helt fantastisk. Den ligger let på huden, synker hurtigt ind, efterlader ikke din hud feddet (ihvertfald ikke for mit vedkommende, men alle har forskellig hud med forskellige behov) skøn skøn creme, til små 119kr

4. Det var alt for mit ansigt som jeg gennemgår hver dag. Henover dagen har mine læber en tendens til at blive monster tørre her i vinterperioden, så derfor har jeg altid min Elizabeth Arden 8 Hour Cream med i tasken. Mange kender den nok, men den er fantastisk til at holde læberne fugtige og bløde, uden det bliver for olieret og fedtet. Vil klart anbefale den, og her koster den 219kr

Tusind tak fordi du læste med denne gang, og hvis der er nogle produkter som i simpelthen ikke kan leve uden, så skriv det endeligt til mig, så vil jeg prøve dem ud!

Knus ElisaBlog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej Skønheder!

Så kommer mit første beautyrelateret opslag op, som omhandler min daglige makeuprutine.

Når det kalder makeup til hverdag, så går jeg efter noget hurtigt, naturligt og glødende.

1. Først starter jeg ud med en primer for at give min hud noget fugt, og en base til resten jeg vil putte ovenpå. Jeg er helt vild med den her fra Marc Jacobs kaldet Under(cover). Den føltes fantastisk på huden, meget let og frisk og står til en pris på 320kr (hvilket er dyrt, i know, men totalt det værd at spendere lidt penge på!)

Psst.... jeg påfører alle mine cremeprodukter med en Beautyblender! kan købes her for 99kr!

2. Efter primer, plejer jeg at putte en let concealer under øjnene og på urenheder ( for dem får vi alle en gang imellem, trust me ) Her bruger jeg min Maybelline Fit Me Concealer i farven 15 til 79kr. Den er fantastisk let, og ligger pænt på huden, dækker fint og kan nemt opbygges til højere dækkeevne.

3. Jeg sætter altid mit ansigt med en pudder, da min hund har en tendens til at blive lidt olieret, og derfor kan produkter jeg putter på godt skøjte lidt rundt på min hud. Der bruger jeg min Nars Light Reflecting Powder til 295kr hvilket igen er dyrt. Der har jeg et billigere (og ligeså fantastisk) alternativ som er Rimmel stay matte puder til kun 25kr! Kan klart anbefale den hvis man er på et budget.

4. Jeg gør ikke så meget ved mine bryn, udover at putte en smule gel i dem med farve. Der plejer jeg at hælde til Benefit GimmeBrow i farven 3. Meget naturlig gel, og nem at opbygge hvis man er til det mere definerede look. Jeg fandt den til 20£ på Cultbeauty, hvilket svarer til de 170kr.

Psst.... jeg vil aldrig linke til hjemmesider hvor der kommer told på!

5. Efter bryn, bruger jeg min favoritmascara, som er Benefit They're Real mascara som står til 259kr. Alternativt bruger jeg min L'Oréal Volume Million Lashes som er amazing. Den koster 110kr i Matas. De er begge to fantastiske til både at give længde og fylde, uden det ser klumpet ud, og du kan sagtens tage et par lag af den på, og stadig have fantastiske vipper.

6. Last step er highlighter. Jeg kan ikke gå ud af huset uden at se glødende ud (let's be real, jeg går tit ud af min dør lignende en zombie) Til at highlighte elsker jeg min The Balm Mary-Lou manizer til 159kr. Fantastisk highlighter til min blege hudtone. Den toner ind i huden fantastisk, kan se naturlig ud hvis man går efter det look, men kan også bygges op til at være blændende. Fantastisk produkt.


Jeg håber i kunne lide at få et lille indblik i hvad jeg bruger til dagligt kl 7 om morgenen når jeg skal op og i skole og det skal gå hurtigt.

Tak fordi i læste med.

Knus Elisa

Psst.... Min kimono er fra MissGuided!


Likes

Comments

Hej skønheder!

Jeg ville bare lige skrive et lille hurtigt opslag, imens jeg sidder her efter mit første (og eneste) modul i dag. En kop te er nødvendigt, når det gælder en masse afleveringer der skal laves.. Whew, der er jo ingen stopknap når det gælder alle de lektier! Gymnasiet er noget for sig, men jeg nyder det, selvom det er hårdt.

Indimellem lektierne og afleveringerne, sidder jeg og brainstormer på en masse opslag jeg skal lave i fremtiden, så hvis i har nogle ønsker, så skriv dem endeligt til mig! Vil med glæde gøre alt for at få opslag op som i efterspørger

Ellers vil jeg bare sige at der kommer en daglig makeuprutine ud kl 16:00 senere i dag, så hold øje efter den!

Knus Elisa

Psst.... Min ring er fra Jane Kønig og kan købes til 500kr her

Likes

Comments

Hej skønheder, og velkommen til mit første opslag!

Jeg ville bare lige hurtigt introducere mig selv, og fortælle lidt om hvad der kommer til at ske i fremtiden.

Mit navn er Elisa, jeg er 16 år gammel og går i 1.g på Nyborg gymnasium med Engelsk og Musik som hovedfag. Efter jeg har kæmpet mig igennem gymnasieårene, regner jeg med at læse psykologi i Odense eller København. Jeg er en akavet type, med et stort sind og hjerte for mennesker omkring mig.

Jeg har en kæmpe passion for skønhed og mode, hvilket kommer til udtryk i denne blog fremadrettet. Interessen er kommet fra min storesøster, som er den helt store modeelsker, og har haft indtryk på mig fra da jeg var helt lille.

Jeg har en masse planer for fremtiden, så jeg håber i vil følge med mig i denne spændende rejse igennem livet!

Knus Elisa


Likes

Comments