Jeg var i Kalvåg i noen dager og her er bildene:

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag stod jeg opp tidlig for å gå på fjelltur, noe som er litt uvanlig for meg. Neida, det er bare litt lenge siden sist jeg gikk på fjellet. Jeg gikk med familien, tante og søskenbarn. Det var ganske langt og bratt, men det var det vert, fordi på toppen fikk vi DEN flotte utsikten! Når vi kom hjem spiste vi is og var ute en liten stund.


Nå skal vi snart grille ute i hagen. Faktisk så er grillmat som kylling og grillribbe kanskje min favoritt mat<3 PS: Litt dårlig kvalitet fordi de vart sånn når jeg redigerte dem.

Likes

Comments

Jeg har lenge hatt lyst på syden frukt, viss det gir mening. Sånne frukter som ikke er så vanelig på matbutikkene, eller her jeg bor. Men så oppdaget jeg en asiatisk butikk her jeg bor, og de hadde all slags frukt. Da måtte jeg jo bare ha litt av alt, haha. Nå har jeg laget en veldig enkel fruktsalat med bare disse fruktene:

En frukt som er blanding mellom fersken og aprikos, aprikos og banan<3


Min favoritt frukt "at the moment" må nok være aprikos, eller fersken.

Likes

Comments

I det siste har det vert litt overskyet og regn, litt kjipt nå som det er sommerferie. Men når det er litt skyer på himmelen, er det jo perfekt å ta bilde, fordi lyset er en ganske stor del av et fint bilde.

Derfor gikk jeg og veninna mi ut for å ta noen spontane bilder i det flotte været, haha. Det ser ikke ut som om sola kommer denne uken heller, men jeg skal oppdatere så snart det blir sol og fint vær.


Likes

Comments

Hei! Dette er mitt aller første blogginnlegg. Jeg reiser ikke bort til varmere strøk før om en liten stund, så derfor tenkte jeg at det ville hjelpe med en liten throwback fra i fjor sommer når jeg var i Italia. Så jeg skal legge ut noen bilder fra da.


Likes

Comments