Idag blev det premiär för bubben joey på Voltflip! Emma behöver aktiveras lite för ända sen joey kom har hon inte riktigt agerat som hon brukar göra. Hon blir lättledsen över minsta lilla sak. Hon behöver ju självklart också sin uppmärksamhet och sin tid. Tidigare idag var Richard o Emma iväg till vimpeln för att införskaffa lite nya kläder både till henne och till lillebror. Emma fick byxor och en tröja och joey byxor då vi inte hade tillräckligt många.

Sedan har vi spanat på vad vi ska göra i sommar. Vi vet att vi ska åka på fiskeresa kombinerat med semesterresa till Kroatien. Vi vill även kanske besöka Kolmården och legoland så vi får se vad vi ska hitta på och självklart klämma in ett besök till Liseberg också!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det kommer nog ta tid för kroppen att återhämta sig och det kommer att ta tid att gå ner vikten som jag gick upp. Tålamod är ju något jag saknar och vill ju att det ska gå fort men har iaf börjat med knipövningar och även provat att aktivera de inre magmusklerna genom aktiveringsövningar.

Likes

Comments

Underbara lilla Joey! Allt gick bra och vi alla mår bra.

Likes

Comments

Detta blir sista magbilderna innan vi får snosa på bebis! Nu har vi lämnat av Emma hos farmor och jag har ställt klockan tidigt imorgonbitti. Kan knappt förstå detta, men blir väl enklare imorgon när man äntligen får träffa Joey som nu kommer bli hans namn ☺️

Likes

Comments

Idag blev det en sväng till nolhalla ishall. Emma åkte lite men ville typ gå hem efter en kvart, men hon har blivit mycket bättre på att hålla balansen. Ikväll ska vi åka till Emmas farmor och äta middag och sen är det dags att förbereda inför kejsarsnittet. Vi får se hur det går med det hela. Är som sagt skitnervös big time. Så mycket att jag hade svårt att sova inatt!

Likes

Comments

Idag var vi alla lediga på alla hjärtans dag och det har vi firat med presenter, god mat och de klassiska gelehjärtanen och chokladhjärtan! Vi har även varit en sväng på stan och sedan har vi lekt, spelat spel och pysslat. Emma fick pyssla en ask med glitter och enhörningsklistermärken som ni kan se på bild.

Nu är det inte lång tid kvar tills lilla pyret kommer att finnas hos oss utanför magen, längtar. Totalt har jag gått upp 28 kg och jag grämer mig verkligen för det för jag vet inte om jag kommer att kunna ha den diciplinen på mig själv som krävs för att kunna gå ner dem igen och jag är verkligen otålig av mig, vill bli av med dem nu! Har aldrig i hela mitt liv vägt så mycket som jag gör nu.

Fick min push present på posten idag och den var ljuvlig, så fin.

Likes

Comments

Nu har jag tagit mitt beslut om huruvida jag ska köpa en push present till mig själv och nu har jag beställt en väska från zalando och färgen är röd! Det ska bli spännande att få se den i verkligheten! När jag gick ner i vikt med hjälp av en pt för ett par år sedan så lovade jag mig själv att köpa en present till mig själv, men jag höll aldrig det löftet till mig själv så nu tänker jag att jag genomför och köper en present.

Imorgon är det alla hjärtans dag och idag ska vi göra lite kort Emma och jag som vi kan sätta upp. Vi tänker fira med present och rosor och god mat!

Hur firar ni?

Likes

Comments

Babybump i vecka 39 och detta blir sista veckan innan kejsarsnittet!

Likes

Comments

Jag har funderat mycket av och till om jag förtjänar en så kallad push present till mig själv. Jag funderar verkligen på att köpa något som jag vill ha. Tycker ni det är dumt att tänka i dem banorna? Jag har inte bestämt mig för om det är fånigt eller inte att ha gjort sig förtjänt av något man tycker om när det finaste man kan få är en liten bebis att snosa på! Jag får helt enkelt fundera vidare.

Dessa dagar har jag varit så otroligt trött, trött i kroppen, svullen och nu längtar jag tills det är dags även om jag vet att det också innebär en utmaning samtidigt! Emma och R är på Voltflip nu så jag sitter bänkad i soffan framför gossip girl.

Likes

Comments