Header

Ledig dag, grått och tråkigt ute så ska bara mysa inne och påbörja packningen! Har skrivit en lista så jag det blir lite struktur och inget viktigt glöms! Mysig dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Och så var det söndag igen! Blev bjuden på brunch hos Emma och det satte sig där det skulle, Lyxigt!

Ska ta en lite powernap och ladda upp inför kvällens jobbpass och den kommande veckan.

Likes

Comments

Tänkte vara lite kreativ resten av kvällen och försöka få ihop mitt evighetsjobb!

Natti

Likes

Comments

Köpte med mig sallad från Ica efter jag tränat, mummsigt. Tänkte även spela lite sims och mysa ner mig i soffan! Härlig dag.

Likes

Comments

Igår fick jag med mig ett par pyjamasbyxor från Lindex. De är så otroligt fina och supersköna, har sovit som en stock med dessa på i natt. Bästa köpet på länge!

Likes

Comments

Asså dessa böckerna, läs, läs, läs, läs, läs!

After serien började på en hemsida/app som heter Wattpad där Anna Todd (författaren) skapade en fanfiction om One Direction. Hon fick över 100miljoner läsare och 2014 köpte förlaget Simon & Schuster hennes verk och det kom ut som riktiga böcker!

Jag har läst alla 3 på appen men ville såklart ha dom i bokform med för dom är sååå bra! Gillar du kärlek, drama och oväntade händelser så är denna serien verkligen något att sätta fingrarna i 5/5, helt klart!

BOK, WATTPAD

Likes

Comments

Också var 29 Februari förbi passerad för denna gången och jag blev hela 20 år. Yeees ni hörde rätt, 20 år... Sjukaste!

Började dagen tillsammans med Emma med lunch på favo Sisi. Gick en sväng i stan och kollade in nya Mio. Senare på kvällen kom mamma, mormor, morfar, farmor och farfar hem på tacomys och lite tårta dagen till ära. Hade en supermysig dag och tackar så hjärtligt för alla fina presenter och gratulationer jag fick!

Likes

Comments

En hel drös av bilder från min pinterest där jag drömmer mig till framtiden! Följ anslagstavlan HÄR

Likes

Comments

Häromdagen fick jag hem min Mandala bok som jag beställt på adlibris. Har alltid älskat Mandala mönster och hittade en hel bunt av "vuxna" målarböcker med just dom mönstren. Helt förälskad är jag, spenderar varje kväll och min lediga tid med näsan i boken och pennan i handen!

Likes

Comments

Idag fixade jag, Matilda och Annie ihop en liten Babyshower för Josefine och lilla Tara. En mysig sammankomst med mina tre fina vänner. Fika, bebissnack, presenter och skratt något som uppskattas när vi inte ses så ofta. Hur många gånger har man egentligen inte undrat och pratat om vem som kommer skaffa barn/familj först? Och det har Josefine snart bockat av och det är så sjukt att det är mindre än 4veckor kvar!

Likes

Comments