Vi överlevde!!

Småbarnsförälder, Malignt melanom

Sent igår kväll kom äntligen Sebbe hem från sin utbildning igen! Barnen höll sig friska och glada och pannan strulade inte en enda gång!! Är nog första gången det händer när Sebbe har åkt bort några dagar! Vi överlevde 3 dagar själva!
Lämnade Theo på förskolan imorse och började sen att baka bullar. Mitt i jäsningen ringde theos fröken och berättade att han hade sprungit och trillat och slagit i munnen. Så jag körde och hämtade honom och mina bullar blev överjästa men helt ätbara ändå 👍🏻 Theo försåg jag med glass för att minska den svullna läppen lite. Han protesterade inte mot det i alla fall 😂
Sebbe ringde även hem och gav ett besked jag inte såg komma. Och som har lämnat oss i lite oro och allt som hör till där. Derome Sösdala stänger den 16:de och han måste nu börja jobba på annan ort. Han har fortfarande kvar sitt jobb men man blir ändå oroad. Det är ett härligt och underbart gäng här uppe och nu ska dom splittras. Så tråkigt. Vi får se hur det blir med tiden!
I helgen väntar jobb för min del.
Nästa vecka är det i alla fall dags för behandling och direkt efter den har vi läkarbesök. Jag ber till gudarna att röntgen bilderna är lika fina som dom var för 3 månadersedan. Något jag har lärt mig om denna sjukdom är att det svänger fort.


Gillar

Kommentarer