Jag finns kvar!

Småbarnsförälder, Malignt melanom

Ännu en gång har det gått lång tid mellan mina inlägg. Och fortfarande består all min tid åt jobb och familj. Inte mycket mer som hänt här.
Sebbe har dock dragit på sig en regnbågshinneinflamation. Vilket är en biverkning på hans behandling och hans behandling är nu pausad på obestämd tid. Känns jävligt bull nu när vi fått bekräftat att den fungerar. Men förhoppningsvis så kan den snart dra igång igen.
Sen väntar röntgen om en dryg vecka och nytt läkarbesök den 24:e. Håller tummar och tår för att där inte är några nya tumörer.
Adrian har fått förskoleplats och ska börja i september. Denna gången var kommunen ute i god tid. Minns när Theo skulle börja och 4 veckor innan jag skulle gå tillbaka till jobb så fick jag börja jaga dom för att få något besked om där fanns någon plats eller inte.
Imorgon fick vi en tid till logoped till Theo. Dom hade fått in ett återbud och han fick äntligen en tid. Vi har väntat sen i februari och var räknat att han skulle få tid i juni-juli. Sebbe får åka dit med honom så hoppas att han kan förmedla det vidare till mig sen.
Barnen sover och vi har landat i soffan. Ikväll står Champions league på tv-tablån, Liverpool- Roma.
Imorgon väntar ännu en arbetsdag.
På återseende!

Gillar

Kommentarer