Blåslagen

Godmorgon!
Ännu en orolig natt lägger vi bakom oss. Theo har växlat mellan att sova i vår och sin egen säng. Jag har burit in honom i sin säng 2 gånger och Sebbe 1. Vi brukar låta han ligga kvar men i natt har han haft mig som spark/boxningssäck.
Och vid kvart i ett vaknade Adrian och jag kom i säng vid halv fyra igen 😴

Igår var det innebandy för min del. 6 tappra var vi igår så det blev mycket springande. Och jag har aldrig haft så ont efter ett pass som jag hade igår. Många bollmärken på benen och en klubba som drog upp lite hud på min fot.
Jag börjar så smått hitta spelet igen. Fick ju lägga skorna på hyllan för 8 årsedan då jag slet av mitt korsband och dom ville inte operera det. Det var en enorm sorg för mig så jag är så glad över att jag kan spela med detta gäng en gång i veckan. Plus att jag lär känna lite mer folk från byn. Vi har bott i byn i 5 1/2 år och jag känner inte många här.

Det var även dags för vägning och mättning idag. Jag hade inga höga förväntningar då jag fått göra som jag gjort så blev väldigt förvånad när resultaten visade -2 kg och -13 cm. Tur att cm inte tas på längden. 😉 Det gav en liten sporre att fortsätta på i samma takt som nu. Vad siffror kan göra med ens huvud!

Theo har tjatat sen han klev upp att han ska till förskolan idag. Och när grannen som även är hans fröken körde till jobbet sa han, ”Christel, jag är inte där än så du kan köra hem igen”
Älskade unge! 😂
Nu dags att dra igång dagen!

  • 321 visningar

Gillar

Kommentarer