En rutig kavaj
Alltså sååå snyggt, har sätt flera stycken på olika webbutiker. Funderar starkt på att klicka hem en. Det här med att hålla i pengarna....

Baker boy hat
Såååå snyggt och enligt mig en av höstens "måsten", känns dock lite som om man passar i den eller inte. Har aldrig prövat än så det återstår och se om jag ser riktigt läcker ut i en eller om jag bara som en uppstoppad hamster.

Svallet
Jag känner att jag är i STORT behov av en förändring när det gäller mitt hår, har en tid hos min frisör nästa vecka så vi får se vad jag hittar på för kul! Längtar i alla fall!

Skor ASOS
Scrollade runt på Asos hemsida häromdagen och fann dessa underbara boots! Alltså ser ni (!!!) Huur snygga?? Dessvärre är dem såklart slut i min storlek annars hade jag klickat hem dem direkt. Jag älskar ASOS utbud av skor, det finns så mycket snyggt till en överkomlig peng! Skorna från ASOS egna märke har också en tendens att vara riktigt bekväma. Det är ett riktigt plus! Värsta som finns är att strutta omkring i obekväma klackar vilket jag gör allt för ofta, "ska man vara fin får man lida pin" hehe.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments