- Jag är född den 3/3 03:03, mammas död mina vänner stämmer helt. Gissa min lyckonummer?

- Jag är vänsterhänt.

- Jag har bott ett år i USA. Jag åkte efter ettan i gymnasiet för jag kände mig rastlös och uttråkad. Under ett år fick jag uppleva så mycket, träffa så mycket nya människor och lära mig mycket om mig själv.. Självklart var inte året en dans på rosor hela tiden men såhär i efterhand är jag SÅ glad att jag åkte. Jag skulle rekommendera alla som kan och har möjligheten ekonomiskt att åka. Det är väl investerade pengar.

- Jag har dansat sedan jag var lite. Allt från modern jazz, streetdance, balett, cheerleading med mera. Nu dansar jag inte längre, men gud vad jag saknar det mellan varven!

- Jag hade en hamster när jag var yngre, dessvärre råka jag mata ihjäl den så den fick avlivas, usch stackarn!! Förstår inte ens hur min pappa lät mig skaffa ett djur haha.

- Mina föräldrar är skilda och har varit det sedan jag var tre år gammal. Tyckte detta var fett när jag var yngre, två rum och grejer haha.

- Jag ÄLSKAR dokumentärer, ÄLSKAR. Tvingade till och med min kille att kolla alla avsnitt av "72 farligaste djuren i Australien" när vi började dejta haha.

- Jag älskar mode och kläder, och shoppar gärna ofta! Ni kallar det för beroende jag kallar det för intresse hehe.

- Jag är en känslomänniska. Jag kan blossa upp väldigt lätt och har alltid nära till gråt. Jag är en sån person som gråter till Extreme Home Makeover haha. Mitt humör är som en berg-och dalbana (och detta är hela tiden inte bara under PMS).

- Jag är väldigt mycket "allt eller inget". Antigen är jag 110% eller så skiter jag i det. Det finns liksom inget mellanläge hos mig. Detta går väldigt mycket hand i hand med mitt humor också hehe.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments