Bästa tiden är ju när dessa SALE perioder är!
Detta är några av de kläder, skor och väskor som jag kollat på, alla hittas på junkyard!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på Ikea med min kompis här från Eskilstuna.
Riktigt kul att börja umgås med allt fler personer här ifrån, det känns alltså mer som hemma och det blir lättare att vara utan familjen och alla där hemma.

Vi var iallafall på Ikea igår och införskaffade ännu lite fler saker som behövdes till mitt lilla kryp in. Dock glömde jag självklart flera av sakerna jag tänkt att köpa, menmen. Det blev en till hylla av det kända namnet KALLAX, en taklampa, badrumsmatta, vinglas, handdukar och lite mer. Det är så skönt att börja få lite koll på alla saker, men det är ändå långt kvar till perfekt. Vi va även runt på Clas Ohlson, ÖoB, City Gross och Mio bland annat. På Mio ska jag köpa en tavla, men självklart är den slut just nu... Så får bli senare helt enkelt.

Det var ett under att vi fick in allt i bilen, efter många om och men så fick vi in hyllan och då lyckades vi med allt annat också. Super kul med en dag iväg sådär och gott med köttbullar på Ikea, haha.

Några av de många saker som införskaffades

Likes

Comments

Att studera är riktigt svårt ibland, det som känns svårast är vart man ska börja. Vilken bok ska jag öppna först? Vad är det som är relevant att läsa inför tentan? Vad är det jag inte har riktigt koll på än? Motivationen måste komma nånstans ifrån och ibland finns den inte alls. Vissa dagar vill man inte ens gå upp ur sägen. Det är kämpigt, man blir inte bara smart och kunnig på tre sekunder, det tar tid. Studietiden kommer att vara en berg-och.dalbana, men ändå väljer jag att plugga vidare. Varför? Ja du, vad ska jag annars göra med livet? Jag vill jobba med människor, socialt arbete. Hjälpa och stärka människor i alla situationer.

​Saknar hemma, med naturen utanför dörren. 
Nu är det mitt i stan, litet och jag har donken utanför dörren.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har äntligen skaffat mig en egen kyl! Det är något av det bästa som har hänt mitt lilla studenthjärta. Jag bor då i en studentlägenhet, alltså har jag då ett rum, badrum och hall men vi delar 10 stycken på ett kök. Det är egentligen inga problem, men det kylskåpet är då inte det trevligaste jag varit med om. Surmjölk och gammal ost är vad det luktar där i. Även lite trångt med enbart en hylla var, men det är svårt att få så mycket mer, när vi som sagt är ett par stycken. Jag fick även upp en taklampa i hallen, så nu är det lite ljusare här, men en taklampa i rummet skulle ju också vara bra, haha. Det får ta sin lilla tid innan jag är klar med min flytt ändå, ingen stress!


​Drömmen är ju en större och ännu finare lägenhet!

Likes

Comments

Nu när man äntligen har blivit vuxen och 20 år så innebär det alltså att jag får gå på systemet, laga mat, tvätt och städa helt själv. Ojojoj hur ska detta gå? Hur ska jag klara mig utan mamma och pappa som är 1,5 timmar bort? Jag tror att jag kommer växa något extremt som person av att bo själv, att ta hand om mig själv. Men det är klart att jag kommer att behöva hjälp, bara idag bombade jag pappa med sms om att jag behövde en rauter för mitt internet. Det är svårt att veta allting innan man utsätts för alla dessa prövningar och det sjuka är hur mycket pengar allt man tar som självklart faktiskt kostar för en. Sjukt vad mamma och pappa har betalat för att ha mig hemma. Jag är väldigt tacksam för allt det gett mig och allt de ställt upp med. De är helt perfekta föräldrar, även fast jag känt att jag inte orkat med dem ibland så är det ändå helt underbara. De har lärt mig så enormt mycket som jag inte förstår fören nu, nu när jag inte bor hemma. Mamma och Pappa, ni är de bästa! 💗

Jag vet att jag kommer sakna dem, mina syskon, katt, Alex och mina bästavänner...

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag äntligen fått till det med boende och sånt för min tid på socionomprogrammet! Kom in som reserv en vecka efter start och fick kasta mig in till Eskilstuna och börja på en gång.

Super glad och det känns väldigt bra att få sitt eget. Så nu är det bara att köra på med skolan och lyckas till toppen!

Igår var det inflytt och byggde ett par möbler från Ikea. Mycket handlande av nödvändiga saker och annat som mat och duchmunstycke. Det är mycket som behövs som man inte tänkt på, allt från en osthyvel till en duchskrapa haha. Nu ska jag sätta mig och plugga vidare.


Puss och kram från en glad Ida💗

Likes

Comments

Ja, vem är egentligen lilla jag?
Här kommer det 20 snabba frågor om mig, dock kanske ni inte riktigt får reda på vem jag är ändå.

Hur gammal är du?

Jag är 19, 20 år i september.

När vaknade du idag?
Jag gick upp vid 08.20 typ.

Vad åt du till frukost?
En macka och drack lite juice, hann inte med så mycket mer, hehe.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:
1. Jag har en katt som heter Petter (SvartePetter), eftersom att ingen ville ha honom.
2. Jag kommer att plugga Barn och ungdomsvetenskap på Uppsala universitet i höst.
3. Ett intresse jag har är att lyssna på dokumentärer, gärna om mord eller stora händelser i världen. Älska P3Dokumentärer.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Är nog nöjd med allt helt ärligt, då jag känner att det inte finns någon anledning att hacka på sig själv. Ska ju leva resten av livet med mig själv, dags att vänja sig vid att det är så bara. Men hatar väl just nu en liten röd finne på hakan, haha.

Vad har du gjort idag?
Varit med min mor och far på zoo i Eskilstuna och även glidit runt där under dagen, käkat osv. Super mysigt och ett bra avslut på min semester denna sommar.

Vilken film såg du senast?
Oj, tror det var the wolf of wall street vi såg igår, haha, dåligt minne.

Är du besatt av någonting?
Hm, jag älskar ju att shoppa och många skulle nog säga att jag är besatt av att köpa nya saker hela tiden.

Beskriv en perfekt dag:
Få sova utan väckarklockan på, slippa jobba, kanske åka och bada eller liknande med ett gäng vänner. Sen på kvällen är det viktigaste att jag får somna bredvid Alex, min pojkvän!

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
I mitt lilla rum norr om Stockholm, extremt trångt men ändå underbart.

Vad lyssnar du på just nu?
En dokumentär om Tsunamin.

Hur går du helst klädd?
Mjukisar och linne

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Väldigt olika beroende på vilken dag det är, men oftast kvällsmänniska.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Hållbart samhälls utvecklande.

Vad köpte du senast?
Lite roliga prylar på appen wish.

Vad har du i dina fickor?
Har inga fickor

Vilken är din favoritaffär?
Junkyard är ju helt klart min favorit butik på nätet, men annars blir det väl mycket h&m eller liknande.


Vilka smeknamn har du haft?

Typ enbart Ida

Vilka är dina största svagheter?
Jag är ganska känslosam, men pratar aldrig med någon om mina problem.

Likes

Comments