Yeay ❤ ❤ ❤

Hoppas ni har haft en bra dag och en bra vecka en så länge!

Själv har min vecka varit helt okej. Måendet har vandrar lite upp och ner men det har varit helt hanterings bart så att säga. Inga jobbiga tappar så att säga, vilket har varit super skönt😍 Dock så har jag nada energi, ingen ork till att jobba alls. Även fast jag verkligen vill jobba så finns inte orken där.

Men ska verkligen bli skönt att träffa sjuksystern i morgon och prata om detta bland annat samt hur mitt mående är nu och har varit under dem 2 senaste veckorna. Hoppas bara att jag kommer ihåg att berätta allt i morgon, brukar glömma ett eller annat i vanliga fall när jag träffar läkaren eller sjuksköterskan av någon udda anledning.

Men de var riktigt skönt för humöret och måendet att åka bort i 1 dag, även fast det bara var att hjälpa Nicke och Madde att flytta.. Så var de skönt ändå, att bara åka hemifrån i 24 h. Att inte ha måste osv. Men gud vad mycket saker dem hade, fy fasiken! Och små öm i ryggen och sjukt trött i dag❤ Så i natt får jag verkligen hoppas att jag sover gott😃

Men gud va skönt det var att komma hem igen. Att få sova i sin egna säng är nog aldrig lika skönt som när man har varit borta 1 dag eller 1 vecka! 😍 Borta bra men hemma bäst!

Vill att detta år ska ta slut nu! Jag ser så framemot 2019 och alla nya möjligheter som kommer! Och sen en annan bra(?) spännande sak😍😉 HIHI, som jag verkligen ser framemot, hehe mer om de kommer (kanske) längre fram.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229