Vill att

allt ska bli som förr igen....

När ska jag verkligen få må bra igen? Slippa alla mediciner, känna lyckan och glädjen självmant. Att bara få ha ett leende på läpparna igen, och känna lyckan i kroppen av att allt är bra. Men nej, inte känt det på länge även fast jag ibland drar på ett leende så är det inte riktigt. Känslan är inte mig, känner inte igen mig själv i detta. I detta mående & humörsvängningarna som kommer titt som tätt.

Även fast jag börjar må bättre i mig själv, i min kropp igen. Så är de fortfarande något som saknar? Som inte finns där längre? Försöker med allt jag kan för att jag ska må bättre, för att dagarna ska bli lättare att hantera än vad dem är i dagsläget. Men kommer inte riktigt någon vart alls, har fastnat i ett svart hål kan man säga. Alla tankar och känslor börjar om och om igen.

Svävar i tomma intet, kan inte förklara exakt hur eller varför? Men bara den känslan jag får i dagsläget. Svävar bara och kommer vaken framåt, åt höger eller åt vänster. Så att bara vara själv? Är kanske inte något jag borde vara, utan borde vara runt vänner så jag alltid får något att göra. Men att vara runt vänner hela tiden är något som jag nuförtiden inte heller orkar med.

Vill bara vakna och känna att allt är bra. Att dagen går åt rätt hål mer eller mindre, att kunna få en hel natt sömn och slippa vakna upp med huvudvärken som följer efter mig varje dag just nu.

Gillar

Kommentarer

Enylja
Enylja,
Åh, känner verkligen igen mig. Ta hand om dig. ❤️nouw.com/enylja
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229