Verkliga drömmar ?

Allmänt

Eftersom att jag för ett tag sen gjorde en ADHD utredning och de slutade med att jag fick diagnosen själv😂 Vilket jag ändå hade förvånad över, då jag har känt på mig under en längre tid att det har funnits något mera en bara en språksvårighet som "stör" (och oftast om man redan har en diagnos så är chansen ganska stor att man har en eller flera diagnoser till)

Testade en medicin (namn kommer jag inte ihåg) men den fick jag bara massvis med biverkningar av. Så bytte så klart medicin då.. Så nu testar jag en långverkande samt en kortverkande. Dock har jag inte behövt ta de kortverkande så mycket då jag inte har gjort så mycket på dagarna på senaste tid. Så hoppas verkligen att de blir mera jobb efter nyår så jag kan få testa den ännu mera.

Men den nya medicinen i alla fall, än så länge så känner jag inte direkt så stor skillnad, men de hade jag inte förväntat mig heller då jag vet att det tar lite längre tid med denna. Men känner mig mera koncentrerad än innan, har lite lättare att göra klar en sak i taget och så vidare. Vilket är jätte skönt.
En till positiv sak är att jag somnar lättare, eller de går fortare i alla fall👌 I alla fall i början när jag tog den. Nu på kvällarna somnar jag men de tar längre tid? Då jag har svårare att somna?
Vilket låter helt puckat då den ska ha en effekt av trötthet😂 Vilket den har absolut, men har ändå svårt att somna på kvällarna grund av drömmar?
Nu pratar vi om drömmar som känns verkliga. Inte direkt bra drömmar som man gärna har, som lam som hoppar omkring utan obehagliga. Ansikten, händer, människor. Som kommer närmre och närmre. Så fort jag blundar och försöker sova.

Så att sova just nu är en kamp kanske man kan säga? Att inte riktigt kunna koppla av i sin egna säng känns ju inte direkt så där jätte bra eller skönt för den delen! Samt att vakna mitt i natten och sen ha svårt att somna om, av precis lika dana drömmar?
Så är lite kluven till om jag vill fortsätta på den medicinen jag har nu eller om jag ska prata med läkaren när jag ska tillbaks till Capio och prata om att byta? Vill ju inte direkt ha det så här svårt att somna under den tiden jag tar medicinen direkt.


Har ni någon gång haft en dröm som känns så verklig att ni inte kan sova? Att ni ligger vakna så länge ni kan bara för att det är jobbigt att somna?
Hur löste ni det? Att inte få tillbaks drömmarna?!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229