Velar å velar och ännu mera velande...

Ny vecka igen då. Och måndag...

Denna Måndag har varit allt ifrån bra. Vaknade någon gång under natten av en grotesk dröm. Kan inte säga vad den handla om då jag har glömma bort hela drömmen, vilket jag är riktigt glad över då jag inte vill minas den då jag knappt vågade somna om efter den.

Jobba när man knappt har någon energi eller ork är inte det roligaste och sen barn som är halv vilda på det. Ja min dag har varit smått kaos på ett eller annat sätt... Men men kämpade igenom dagen.

Middagen i dag bestod av bananpannkakor😍 Riktigt gott och smarrigt. Och självklart blev det en liten powernap efter middagen. Men kan ju säga att jag inte blev så mycket piggare ut av den. Sitter i skrivande stund och velar om jag ska ta mig ner till gymmet eller inte. Alltid skönt att köra ett lätt pass samt att det är bättre än inget alls.

Men i dagsläget har jag nada ork alls, är alldeles för trött för att ens tänka mig ett gympass ikväll. Det skönare är att jag inte behöver "passa någon tid" då gymmet har öppet dygnet runt. Men kan samtidigt inte ta mig ner allt för sent då jag måste upp i tid i morgon till jobbet samt att jag måste hinna lämna in bilen på värkstan vid 7... Så får suga på den karamellen en stund till.

Hur har eran Måndag varit?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229