Usch inte nu

Allmänt

God efter middag på er!

Detta inlägg kommer verkligen bli blandat och den röda tråden vet jag inte om den kommer följa med genom hela inlägget. Så ni vet om det redan nu innan ni har läst halva inlägget och blir små griniga och inte fattar något alls.

Men mitt mående? Jag hoppas att jag blir bättre nu! Dock vaknade jag och svettades, ont i hela kroppen och lite stel. Kändes som ett jätte bra sättet starta denna morgon på. Gick sen ner till köket och köksbordet och startade datorn och svarade på ett mejl jag hade fått redan i går men som jag inte hade märkt förens i dag.

Sen kan jag inte säga att min temperatur säger att jag har feber även fast min kropp tycker att jag har det. Men med en temperatur som skiftar från 36,9-37,6 så kan jag inte säga feber men samtidigt säger in kropp i från och hojtar till att den har feber?😥

Så hoppas att de kanske går åt rätt håll men man ska aldrig säga aldrig.


Och sen på detta så börjar min kompis höra av sig till mig. Och blir typ arg för att jag har hjälpt henne? Seriöst? pricken över iet av vad jag klarar av i dag. Men bra, får inte jag hjälpa henne så kan hon fet glömma att hon kan komma till mig och be mig om hjälp när de gäller killar. Hädanefter får hon klara sig helt själv eller frågan någon annan kompis som pallar med henne på den fronten. För det gör inte jag längre. HAHA, ska bli jäkla roligt att se henne klara sig själv på denna front. Hur hon kommer tacklas med detta "kill problem" så att säga. Och eftersom att jag vet hur hon är och hur "bra" det gick senast med den hon träffa.... (or?) Så jag kan bara förvänta mig att de händer samma igen. Om hon bara inte tar svansen mellan bena och träffar honom och struntar i att hon är trött, att det kan vara nervöst, att han kanske inte är hennes typ. Men mera..

Så i dag fick jag nog och sa ifrån även fast jag mer än gärna vill se dem 2 ihop. Men jag tröttnat på att få va den som inte får svar av henne, i vanliga fal brukar hon säga bra saker först till mig. HAHA, men inte nu😉 Vilket jag ändå tycker är bra! För då visar hon något intresse för denna kille! Men hallå? 3 dagar efter? Seriöst?

Såna där små saker som inte ska ändrar vare sig man träffar en kille eller inte. Där av att jag fick nog och sa ifrån. Bland annat!

Aja, vi får helt enkelt se vad som händer hedanefter vare sig det är positivt eller negativt.. Återstår att se som sagt....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229