Underbar helg med vänner!

Hej på er! Hoppas ni har haft en super bra helg och att ni får en bra ny vecka!

Min helg har varit hur bra som helst. I går så var jag ute med Madde, Nicke och Anna och åt middag på Pinchos😍 Hade jätte trevligt och riktigt mysigt att bara få umgås med kompisarna igen. Behövde det verkligen! Skönt att slippa alla tankar och alla jobbiga känslor för en gångs skull i går kväll. God mat och en och annan drink man jag ju erkänna att det blev. Så jag mår so jag förtjänar ja absolut.

Testade också på att åka elspark cykel. Fy fasiken va roligt det var! Det är verkligen värt att testa. Sen visst det kostar den sträckan du åker, men så värt det att slippa gå biten och åka! Skulle verkligen rekommendera att ni testar i alla fall! Riktigt roligt var det!

Och så fina örhängen och halsband jag fick av Anna❤ Bild på dem kommer upp senare. Men kunde inte tacka Anna nog för den fina presenten!

Och bara för att jag var ute så sent så tänkte jag, att jag skulle få en god natt sömn? Men icke.... Får knappt sova nu förtiden. Vaknar 1-3 ggr per natt och vaknar alldeles för tidigt och är inte alls utvilad... Börjar verkligen tröttna på detta nu, att jag inte får sova när jag väl sover. Att vakna flera gånger per natt och att det sen tar flera minuter innan jag väl somnar om igen. Och vi ska absolut inte diskutera min mardröm jag hade i natt alls. Fy fan säger jag bara. Även fast jag inte kommer ihåg hela mardrömmen så kommer jag i håg bitar av den... Eller rättare sagt en figur, eller en form av någon! Som bara stod bredvid sängen och kollade ner på mig, kan inte beskriva hur eller varför? Men hade väldigt svårt att somna om efter det, mer en vanligt i alla fall! Det kändes så verkligen😣

Så denna söndag blir väldigt lugn, inte så mycket måsten alls vilket är hur skönt som helst! Bara stanna i säng och kolla Youtube och Netflix och eventuell snacka med Teddy😉😘 Så då är jag nästen helt nöjd med denna söndag ändå!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter helt fantastiskt! <3nouw.com/missjohansson
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Det var det verkligen 😊 nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229