Tillbaks på ruta 1 igen...

Denna söndag vill jag bara glömma på långa vägar.. Vaknade upp och kände gråten liggandes, tryckandes, nästan som att det skulle brista ut när som. Men dessvärre kom det inte förens nu på kvällen, när jag ska försöka sova.

Försökt sova nu i snart 1 1/2 timme men tårarna kommer och självmordstankarna kommer tillbaks, att jag hellre vill bryta sönder min mobil än att skärma mig, eller bara göra mig själv illa. Vill slippa "rösterna" i huvudet som säger "gör dig lilla", riv dig blodig på armarna, tryck in pincetten i armarna på dig. Lyssna på "mig"..... Sitter och kliar mig över hela kroppen, trycker in naglarna i huvudet på mig för att inte göra något. Tar all kraft jag har och trycker in naglarna i armen på mig för att jag inte vill gå till de stadiet att jag får ärr för att jag har skadat mig på något annat sätt😭

Jag som trodde att denna bit var över, att jag skulle slippa nätter i tårar, slippa alla självmordstankar. Att medicinen verkligen funkade😔 men alltid ska det vara något som gör att jag bakar 10 steg när jag har tagit 5 steg fram.

Så jag hoppas verkligen att denna vecka flyger iväg och att dagarna bli bra, med nada problem.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229