Till månen och tillbaks??

God eftermiddag på er!

Hoppas ni har haft en bra dag n så länge. Själv har min dag varit med blandade känslor. Jobb mässigt så har det varit en helt okej dag, även fast jag helst inte hade fått dem nyheterna jag fick när jag fick dem men men kan tyvärr inte ändra på det utan bara bearbeta det hela och prata med honom om detta i morgon.

Är så otroligt glad dock att han får denna möjlighet😍 Kan nog inte bli så mycket gladare än vad jag är just nu! Men ska bara smälta allt också, ca 50mil i från varandra😳 Men men, vill man något så löser man det på ett eller annat sätt så egentligen är jag inte så orolig som jag kanske visar då och då kring detta. Vill jag något så går jag in till 100% för att få det att funka😍❤

Mitt mående annars känns väll ändå helt okej med tanke på omständigheterna. Skönt att komma tillbaks och jobba lite igen, även fast jag vet att mitt psyke i dagsläget inte kommer orka jobba måndag-fredag så vet jag att det är bäst att börja smått med 2-3 dagar i veckan ett tag framöver och sen kanske öka på försiktigt så jag hittar en balans igen..

Men även fast jag vaknade kl 04:00 i morse så känner jag mig inte så bitter som jag brukar göra när jag får sova för lite och för dåligt..Men ska inte säga att hela morgonen har varit så där jätte bra, äggstocken börja bråka igen... Självklart. Efter att ha klarat mig från smärta i kanske 5 månader? om inte längre så börjar de komma krypande från ingen stans igen😥 Som dock gick över under dagen men ändå, kanske borde ta det på lite mera allvar än vad jag har gjort än så länge?

Hur har eran dag varit?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229