The sun is far away

Åsikter, Tankar & Mående , Vardag

Efter att ha lyckats somna om efter ca 1-2 timmars försök så vaknade jag 9:30 ca, trodde dock att Molly skulle yla och väcka mig tidigare. Men klarade mig lite tråkigt dock, men men.

Ångesten ligger kvar sen i natt, trycket har dock vandrar upp till bröstet och jag kan känna hur gråten kan komma när som. Hur jag egentligen bara vill stanna hemma i soffan hela dagen och inte behöva ta mig ut. Men tyvärr kan jag inte det, möte med handläggaren klockan 14:00.... För att diskutera och eventuellt söka jobb, får se lite vad vi kommer fram till. Just nu vet jag inte ens om jag skulle palla med ett nytt jobb, mestadels för att jag inte är stabil, kommer inte komma jobba på 100%, samt att jag har min bra respektive dåliga dagar. Som jag verkligen inte kan styra.

Vad skulle ni ha gjort?

En del av mig säger att jag ska söka nytt jobb och verkligen ta vara på den chansen och jobba 100% men den andra delen av mig vågar inte, rädd att jag ska bli utmattad och inte orka något alls, att jag ska bli ännu sjukare än vad jag är nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229