Svävar på moln ☁️

Hej på er! Hoppas ni har haft en super bra helg, själv har min helg varit helt perfekt.

Även fast jag kanske inte har fått sovit det bästa på senaste tiden då jag nästan varje natt har vaknat minst 2 ggr per natt. Och knappt har kunnat somna så har ändå måendet varit helt okej och helgen har faktiskt varit bra eller mer än bra. Med tanke på sömnbrist och måendet som vi ej ska prata om.

Men antar att måendet ändras extremt när man är med någon som man bryr sig om, gillar och så vidare. Riktigt mysigt, passade på att plugga lite under x matlagning vilket var bara det var skönt. Känns så avslappnande och bra. Om ni förstår? Den där känslan som man har efter några månader skulle jag säga.

Och att kunna få somna och få sova en hel natt? Gud vad jag har saknat det. Så ja, att ha någon bredvid som man bryr sig om så där extra mycket😳 Kan verkligen göra de där med sömnen så mycket lättare! Sen att bara få somna bredvid någon, de gör också skillnad tro mig.

Men bara för att gårdagen var hur bra som helst så blev denna söndag kanske inte den bästa när de gäller mitt mående. Även fast de alltid är trevligt med X så tar alla små saker på mitt psyke just nu. Så även fast jag är så glad av att få va med x så är jag helt slut i kropp och huvud just nu. Mos i huvudet kan man helt enkelt säga. Så i dag blir det bara en vilodag med massvis med serier och bara vila upp mig så jag har ork i morgon när jag ska till Wemind för att träffa sjuksystern.... Så där jätte taggad inför de där mötet.... Men någon som jag måste göra var 3:de, 4:de månad...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229