Svårt för vissa människor i mitt liv?

 • Falska vs sanna vänner?

  Falska vänner: Ljuger om hur läget ligger till, pratar bakom ryggen om sina "vänner", Dem drar ut på att dem vill träffas-säger att vi ska ses men i verkligheten så händer det aldrig. Dem planerar in saker med "vänner" som dem sen i sista stund avbokar eller kommer på en ursäkt för att inte ses. Dem klarar inte av att höra sanningen då dem vet att det dem hör är det rätta.Konflikter klarar dem inte av alls då dem är för rädda för att möta sanningen. Dem finns bara är när dem själva behöver hjälpen.

  Sanna vänner: Dem ljuger aldrig för en, dem talar alltid sanningen, även om den är jobbig att höra. Dem klara av att ta konflikterna på en konflikt och är villiga att reda ut bråket om det eventuell blir ett. Dem planerar in saker med sina vänner och hör av sig i tid om dem inte kommer kunna hinna eller har fått förhinder. Sanna vänner håller det dem säger och står för det. Dem kommer alltid finnas där, vare sig du har problem eller om dem själva har problem.


 • Vad gör man för att "hamna" på min "värsta" sida?

  Mina närmaste vänner skulle nog kunna rabbla en hel lista tror jag nog. Men ska jag göra denna "lista" mera specifik:
  Man klara inte av att höra sanningen, även fast jag vet att sanningen inte alltid passar in så har jag i vissa lägen svårt att bara hålla tyst, speciellt om det handlar om någon jag bryr mig om bland annat. Om dem är konflikträdda och gömmer sig bakom en skärm och inte vågar stå för det dem har sagt... Dem kommer upp med falsk information som dem sen inte kan försvara och byter ämne. Sen ska jag inte nämna LJUG biten. Det är nog ett av den värsta du kan göra, ljuga mig rakt upp ansiktet, och att jag får reda på det. Tro mig, det kommer inte bli en vacker syn så att säga. Och eftersom att jag är som jag är så måste jag ALLTID få ett svar på det jag har hört. Vilket oftast slutar med att jag får höra det jag redan trodde... • Förlåta gamla vänner?

  Detta är något som jag verkligen är osäker på. Då vissa vänner går att förlåta för att dem är villiga att förbättra sig medans andra säger att dem vill förbättra sig men inte gör det... Men en vän som säger att han/hon ska förbättra sig men inte gör det? Nej dem förtjänar inte att bli förlåtna. • Är jag långsint när det gäller gamla vänner/gamla bråk?

  HAHA, denna är ganska roligt ändå. Vissa skulle nog säga att jag är det medans jag skulle säga nej. Utan mera att jag kommer ihåg vad dem har gjort och hur det slutade. Varför ska jag förlåta en vän som jag vet kommer göra samma sak igen och igen? Även fast jag säger som det är till personen gång på gång så spelar det igen roll, personer är inne i sitt egna "spel" så att säga. Så varför ska jag då förlåta och släppa in personen igen för?
  Nej, aldrig. Har man försökt så har man! Är det värt att försöka igen? Nej! Det ändå positiva med detta är att man lär sig hur dem falska vännerna funkar och man vet innan det är försent att sätta ner foten!

Gillar

Kommentarer

Rebecca
Rebecca,
Vad jag känner igen mig i det här. Klarar inte av vissa människor, speciellt inte såna som ljugit för mig gång på gång. Och tyvärr har jag varit alldeles för snäll som förlåtit såna idioter som inte bör bli förlåtna överhuvudtaget.. nouw.com/rebeccasphotography
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Det är riktigt tråkigt att höra. Har själv varit med om det så många gånger. Men tillsist fick jag nog och sa ifrån när de gällde allt. Vilkt slutade med att vi i dagsläget inte är vänner! Och ska jag va ärlig? Så är det beslutet det bästa jag har tagit på 22 år. nouw.com/elisabethedberg
Fobibella
Fobibella,
Tjejkompisar är hopplöst att få.nouw.com/fobibella
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Vissa är verkligen guldvärda och sen finns det dem som bara kommer och förstör allt tyvärrnouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229