Storgråt i 2 timmar...

Hej på er!

Denna dag har varit riktigt pain in the as. Om jag får uttala mig så, dock relativt utvilad även fast jag inte tog någon sömnmedicin i går natt!
Var uppe vid 9 tiden ungefär och bad sen syrran att baka scones, (som verkligen inte håller min kost) men denna dag kände jag redan i morse skulle bli helvete... Hur som, så åt jag frukost med syrran även fast vi båda satt vid datorerna samtidigt så gjorde det inget!

Drog i väg vid 11 tiden till gymmet, vilket mitt psyke i dag verkligen behövde! Ett bra ben,rump&mag pass blev det! Känner mig riktigt glad att jag äntligen är uppe i 120kg igen på benpressen✌🏻 muskelmassan är på väg åt rätt håll igen, vilket betyder att jag måste bli 10ggr så tuff när de kommer till kosten nu!😤

Men tyvärr så vände psyket helt när jag kom hem och det har inte blivit så mycket bättre under dagens gång! Självmordstankarna började igen, gråten kom från ingenstans😔 och enligt läkaren borde denna medicin funka, men känns som att allt jag får bara inte funkar helt enkelt! Känns som min kropp stöter bort alla mediciner för att den inte vill att jag ska få i mig massor med ”onödiga ämnen” så att säga.
Hoppas bara att kvällen blir lättare och att ångesten inte kommer när jag ska sova!

Hur har eran fredag varit?😍🌸

Gillar

Kommentarer

emilialindman
emilialindman,
Önskar att jag kunde säga något som fick dig att må bättre, tex kämpa, du kommer klara dig igenom dehär, det går över. Men samtidigt vet jag om någon att dom orden bara är triggande och gör en arg. Har själv haft dom förbannade självmordstankarna, gjort försök och haft grov ångest. Vilket jag är tillbaks i. Men försök att inte vara ensam och försök hittta på något, även om det bara är att se en film❤️nouw.com/emilialindman
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Tyvärr är det så sant! Önskar bara att allt detta försvan över natten så att säga😣😔 ❤️nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229