Stor böla i 3 timmar i sträck?

Vilken natt jag haft haft.

Även fast jag har börjat med att ta alla mina mediciner vida samma tid så hjälpte dem inte som jag önskade i går kväll.. Så hjälpte dem knappt i går kväll för att få mig att somna. Låg kanske vaken i 3 timmar innan jag kunde koppla av och somna. Och själv under dessa timmarna kom gråten stor tjutandes ut.. Men men, borde egentligen inte klaga då jag vet att det finns dem som mår psykiskt sämre än mig. Så är jag ändå glad att det inte har kommit till den graden ännu där jag inte kan sova och bara ligger och gråter, visst jag HAR varit där. Absolut och det ska jag inte förneka, så att jag en dag i veckan gråter mig till sömn ser jag bara som framsteg just nu.

Struntade i att gå upp när klockan ringde vid kvart i 7 i dag, kände att jag mera behövde få sova ut. Även fast jag vaknade sen vid 9 så gjorde det inte mig något alls. Även fast jag gärna hade åkt i väg till gymmet i morse för att det är skönt att få de gjort så kände jag att jag för engångs skull verkligen borde lyssna på min kropp till 100 och inte bara till 85.

Hade möte i dag på morgon med min lärare angående min uppsats som jag har fastnat lite med, så alltid bra att man kan få lite hjälp på traven att komma in i rätt riktning igen! Sen ska jag inte säga att det kommer bli lätt att fortsätta med denna uppsats, då jag verkligen hatar att behöva skriva del för del. Vill skriva allt uppifrån och ner. Men nej! Måste hoppa från olika delar för att kunna få ihop den😓 Aja, det är som det är och bara börja skriva på den!
NATO uppgiften går än så länge bra, har en punkt kvar att skriva om och sen bara få ihop det till en löpande text egentligen. Vilket jag egentligen borde kunde fixa på en dag.

Så vi får se vilken av uppgift som jag börjar med under dagen helt enkelt. Men klockan får mer än hjärna gå lite fortare så den blir 16, så jag kan fixa nya naglar. Just nu är dem inge vackra alls, 2 naglar som är av och en hemskt utväxt... Så att försöka skriva med halva naglar är inte det lättaste, tackar gud dock att det bara är 2 som har gått av och inte flera. Känner mig redan smått skadad som det är.

Men mitt mående just nu är helt okej skulle jag påstå. Visst jag känner av svackan absolut och har egentligen ingen energi alls till något. Mitt inre vill egentligen bara gå och sova och sova i 2 veckor tills dessa veckor är borta och jag slipper biverkningarna från höjningen av dosen. Så får ta denna dag med en nypa salt helt enkelt och se vad jag orkar med.

Hur har eran dag än så länge varit?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229