Stjärnor och fjärilar?

Mötet med kuratorn i går tyckte jag var smått onödigt, mera för att hon gick igenom saker som jag redan visste. Som att jag måste få till rutiner under dagarna, måste få i mig lite mat. Men är man inte ens sugen på mat så värde lite svårt att äta, i alla fal för mig.

Hon tyckte att jag kunde testa att lyssna på musik med en ögonbindel och försöka rita/måla? Dock väldigt skeptisk på om det ens kommer funka så. Så "slösa" 1 timme och 100kr. Dock får vi se om nästa möte med henne blir mera användning av men det får vi helt enkelt se då.

Så även fast jag hellre hade lagt gårdagen på jobb så måste man ändå hjälpa sig själv då och då. Men annars är måendet helt okej, inte så att jag känner någon skillnad sen höjningen så avvaktar på den punkten. Men vissa saker känns väl lättare som förut inte har varit det. Så något händer i alla fall!

Men utöver det så hade jag en sjukt bra kväll i går. Träffade Teddy i Mos och åt middag. Riktigt mysigt och trevligt 😍 Saknat dig! Det var det ändå som behövdes i går!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229