Snart smäller det!!

Hej på er!

Hoppas ni överlever denna värme, det gör knappt jag. Skämt åsido. Men att jobba i denna värme tar smått koll på mig, inge problem med värmen men att stå stilla i x timmar? Fy säger jag bara😰 Dagen har dock rullat på som vanligt. Psyket spökade lite i morse men inget mera under dagen. Kosten har gått helt okej även fast jag åt lunch med barnen på jobbet, men tog med mig proteinpulver x2 i dag så jag i alla fall kunde känna mig mätt!
Ska verkligen inte klaga att sommaren har kommit, bara jag som måste se till att köpa mera sommarkläder dock. Men lite svårt det när jag just nu bara har 16 kr på kontot😥 Så denna månad blir rolig att leva, ca 3 veckor kvar av juni och 16 kr?😂 Men men, de får helt enkelt gå.

Kan säga att det verkligen var skönt att gå upp på rummet till 18 grader, att bara slappa av. Koppla bort från allt och inte behöva ha koll på någon. Sen att slippa jeansen ett tag, gud så skönt! Så gymmet får helt enkelt vänta ett bra tag i dag, Känner inte alls sug på att ens ta mig hemifrån i denna värme.

Och nationaldagen i morgon, så skönt att ha en ledig dag mitt i veckan, dock kanske inte det bästa för min ekonomi. Men för psyket och min kropp😍 Så, jag klagar inte!

I måndags följde jag med syrran till piercing studion där jag har gjort alla min piercingar, för att hon skulle sy igen sina hål hon hade(har). Då hon har haft problem med dem under en lång tid. Samtidigt som hon gjordes det så bokade jag Tatuerings tid😍 Alltså som jag har längtat efter detta, i ca 5 års tid nu! Så den 30 september smäller det, då blir benet "snyggare" så att säga😉 Mer mera om hela den processen och bilder kommer upp under vägens gång!!

Hoppas ni har haft en bra Onsdag, och får en fortsatt bra dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229