Snart slut?

Vardag, Allmänt

Snart en jobb vecka slut! Riktigt skönt. Både skönt och tråkigt.

Skönt att göra något under en veckas tid och något jag tycker är roligt!! Att jobba med barn. Riktigt roligt, och härligt! Att se deras utveckling under kanske bara några dagar, hur dem reagerar från första gången jag träffar dem tills sista dagen! Att dem vågar fråga saker och vill fråga😄

Mindre tråkigt dock att ha en tim anställning bara. Att bli inringd på morgonen på samma dag som dem behöver hjälp eller att under dagen få jobb under veckans gång. Men samtidigt är det skönt då jag själv kan välja mina timmar. Men då påverkas också min lön. Så jobbar jag lite så blir lönen liten och jobbar jag mycket så blir ju självklart lönen bra!

Så lite tråkigt blir det ju allt att ha sista jobb dagen i morgon(vad jag vet) Kan lika gärna få tider i morgon för jobb nästa vecka? Eller så får jag det inte. Det återstår att se.

Men det ska ändå bli så skönt med helg och ledighet i 2 dagar! Och eventuellt bio i morgon med Madde, för att se Deadpool 2😍 Kanske blir en annan film. Har inte pratat så mycket med Madde om det men får jag välja film så blir det den😉 Annars ska jag försöka få med syrran på lördag och kolla på den!

Det får vi helt enkelt se om de händer😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229