Smått börjar jag klättra igen...

Hej på er!

Hoppas eran helg har börja bra, det har min! Ledig dag från jobbet i dag vilket jag verkligen behövde! Kroppen känns så utvilad i dag och psyket känns helt okej ändå! Vaknade vid 8 ungefär gick upp strax efter det och åt frukost gick dock tillbaks till sängs vid 9/10 tiden för att bara kolla serier, dock somnade jag ganska snabbt efter det. Sov nog i 1 timme innan jag vaknade! Så trött var jag verkligen!

Hjälpte syrran sen med att komma på ämnen som om kan välja mellan på till sin argumenterande text som hon ska skriva i Svenskan! Passade även på att dra till gymmet i dag, vilket verkligen var skönt och behövligt för kroppen! Körde igenom alla muskler lite lättare i dag, kände att jag behövde det efter denna vecka med jobb och onyttigheter. Har så svårt att hålla kosten till 100 när jag inte mår bra till 100... Så måste verkligen lägga in en extra växel i träningen och komma igång igen så jag mår bra igen och fixa kosten, har bara ca 6 kg kvar vilket inte är mycket alls. Så just do it!!!!

Även fast jag känner skillnad psykiskt på de bra sättet så känner jag mig fortfarande tom, känslolös, glömmer små saker som jag inte borde glömma. Hoppas detta går över snabbt. Så jag slipper känna dem "känslorna" som jag gör nu!

Mina naglar sjunger på sista versen just nu, en lossna i går på jobbet, så allt går 10 ggr saktare än vanligt, speciellt att skriva på datorn😢 Så vill verkligen ha Onsdag nu, så jag känner mig helt och komplett igen med 10 snygga naglar igen, helt klart en perfektion!

Hoppas ni får en fortsatt trevligt kväll och en bra början på denna helg!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Skönt med ledig dag, trevlig helg! <3nouw.com/artibus
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Ja det var det verkligen! Trevlig helg ♥️nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229