Smärta i bröstet, smärta i kroppen, smärta som hela tiden finns där...

Åsikter, Tankar & Mående , Era åsikter&tankar

Höjningen av mina antidepressiva går som planerat, dock känner jag inte av de positivt av dem så att säga. Men samtidigt vet jag att det tar tid innan dem börjar göra sitt så att säga. Dock har de bara gått 5 1/2 vecka sen jag började men känner mig så ork lös, ingen vilja till något. Vill bara låta allt vara och inte ta mig ut även fast jag mår bättre när jag väl tar mig ut, ironin där...

Så mår jag bättre? Nej, vissa dagar är ren tortyr för mig, som jag känner nu efter jag har jobbat. Nu tar psyket fart, eller de sätter alla tankar i snurr allt från bra till dåliga tankar😞 samtidigt som detta händer så ligger ångesten och trycker och vill komma ut i gråt... Så trött på detta mående nu, vill bara slippa ångesten, vill bara vakna upp och känna att allt är bra och inte behöva oroa mig för hur dagen kommer blir, eller vad jag kommer orka med eller inte.

Så trött på att behöva ställa in saker med vänner för att psyket inte pallar med, för att jag mår så dåligt psykiskt den dagen. Även fast jag vet att jag mår bättre av att vara med dem så har jag inga krafter alls att ta mig ut och träffa dem, vill bara stanna kvar i sängen hela dagen, ta mig ner och äta och sen upp igen och kolla film, serie eller något annat som får tiden att gå!

Ni som har en depression och mår psykiskt dåligt, vad gör ni för att orka med dagen när ni rent av har en helvetes dag?
Hur orkar ni igenom hela dagen utan att bryta ihop?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229