Slutade inte som jag ville...

Denna dag slutade ju inte riktigt som jag hade tänkt...

Uppe i morse vid ca 5:30, jobb 07:00-15:00. Skönt att den sista dagen var en kort dag! Men samtidigt lite tråkigt att veta att jag inte har något jobb i morgon eller nästa vecka. Men men. Även fat jag inte är så förtjust i att börja vid 7 så märkte jag inte av den där tröttheten i kroppen under dagen.

Det gick helt okej i dag att jobba, även fast det stundtals var mentalt jobbigt för psyket så gick det utan problem.

Så ja hela dagen var perfekt skulle jag säga fram till ca 17 tiden😢 Skulle iväg på en dejt, kan ju säga att det var höjd punkten på denna helvetes vecka. Men ja, vad händer då på bussen? Första och (förhoppningsvis sista gången) magsjuka eller influensan sa sitt.. Kunde inte komma mera opassande än nu.. Kan ju säga att jag båda är förbannad och ledsen samtidigt. Såg framemot denna dejt. Men men, kan inte göra så mycket mera än att boka om till förhoppningsvis nästa vecka.

Men än så länge har magen inte vänt på sig. Maten är kvar i magen och hoppas den får stanna där, sen ska jag inte undvika att den bubblar och gör mig illamående. Sen att jag känner mig hängig och febrig gör detta inte så mycket bättre.. Så håller tummarna att det bara var något av det jag har ätit i dag som inte var bra och inget annat.

Hur har eran Torsdag varit då?

Gillar

Kommentarer

tildaolofssons
tildaolofssons,
Krya på dig! <3nouw.com/tildaolofssons
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229