Singel eller förhållande?

Singel livet? Vad tycker jag?

Har varit singel i snart 3 år tror jag? eller är det 2? Seriöst så kommer jag inte ihåg för att jag mer inte vill minnas den tiden, hur jobbigt jag mådde m.m.

Men under det senaste året så har jag hur som i alla fall försökte att dejtat, har det gått bra? Både ja och nej. Men har de blivit något mer seriöst? Nej. Mycket för att jag inte har känt de där lilla extra eller för att vi helt enkelt inte har klickat ihop. Ska dock inte säga att det har varit så med alla, dem 2 sista önskar jag dock att jag inte hade klickat med. Mest för att jag inte ville öppna upp mig och utsätta mig för falskhet, omogna killar, ja finns mycket jag skulle kunna säga här men känner att det får räcka. Vill inte sjunka till den nivån där jag smuts"kastar" dem.

Ska absolut inte klaga och säga att det suger att vara singel, du får göra vad du vill när du vill. Men i längden blir de ganska tråkigt. I alla fall tycker jag det, man inser att man saknar något eller någon.

Känslan av att bara kunna ringa någon när som, att komma hem till någon. Att ha någon att krypa ner i soffan med varje fredagkväll, kolla film, äta och dricka något gått😍 Att helt enkelt bara känna trygghet, säkerhet när som på dygnet, att veta att allt kommer bli bra efter en jobbig natt. Att bara kunna vända sig om i sängen och krypa upp i hans famn när du vill! Tror nog alla vet den känslan, spelar ingen roll om de är en tjej eller kille. Känslan finns där!

Just nu I mitt mående så saknar jag att ha någon där, att bara kunna vända mig om och vetta att allt kommer bli bra. Ha det där extra stödet som familj och vänner nästan aldrig blir. Men samtidigt känns det "dumt" att inleda något när jag inte är mig själv, när jag inte mår bra till 100 så att säga.

Ska man inleda något så måste man må bra i sig själv förstå, fysiskt men också psykiskt.


Vad tycker ni om att vara singel vs i ett förhållandet??

Gillar

Kommentarer

blondielarsson
blondielarsson,
Jag har lixom inte varit singel sen jag va 15 så jag har ingenting att jämföra med om man säger så 😲 nouw.com/blondielarsson
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
gifta6570
gifta6570,
När jag var singel så trivdes jag inte med det, men numera är jag ju gift med mannen i mitt liv, vi har varit ett par i 17 år, gifta i 11 år.nouw.com/gifta6570
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Grattis till er! nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229