sausages party??

Seriöst, vad är det för sjuk film ? Har nog aldrig kollat klart på en film som var så extremt dåligt och har så många äckliga ord i. Vi pratar om sexistiska ord under största delen utav hela filmen.

Och så pratar man om att man ska minska på såna ord i samhället, att sexistiska ord inte ska påverka oss i dagens samhälle. Att det inte är okej att säga diverse ord som används i filmen.
Hur kan dem då få okej till att producera filmen SAUSAGES PARTY? Jag förstår verkligen inte hur dem kunde säga okej till den produktionen.

Mina egna åsikter om filmen är att den var äcklig, obehaglig och vidrig! Ända anledning till varför jag ens kollade klart på hela filmen var för att jag hade hoppats att den skulle vända? Att förhoppningsvis alla "fula" ord i meningarna skulle vara borta. Man vet ju inte hur hela filmen är om man inte kollar klart på hela.
Men gud vad fel jag hade. Den blev nästan värre ju längre in i filmen jag kollade och nu i efterhand så ångrar jag mig en hel del som ens kollade klart på den.

Så slutsats av detta då? Rekommenderar jag filmen?

Aldrig... eller om du vill sitta ner och kolla gör de om du vill. Om du tycker det är roligt att höra nedvärderande ord hela tid.

Gillar

Kommentarer