Recension på protein produkterna!

Innehåller affiliate-länkar

Köpte produkter från protein.se för ett tag sen, och har nu hunnit testa dem under ett tag!

Kan börja med att säga att jag verkligen är kär i dessa! Är väldigt skeptiskt till proteinpulver, pwo, BCAA m.m. Men dessa smakar verkligen bra. Inga konstgjorde smakar, ingen mjölig konsistens, lätta att dricka och slinker ner väldigt snabbt!

Proteinpulvret: Ska erkänna att jag verkligen var skeptisk till detta då dem jag tidigare har smakat har smakar konstgjort, och konsistensen har varit mjölig. Så var överlycklig när jag smakade detta proteinpulver och allt bara prickade rätt på en gång! Chokladsmaken smackar verkligen som chokladpudding😍 Den var rena drömmen att dricka, kommer absolut köpa en stor burk av den smaken nästa gång!
Banansmacken gillade jag dock inte, tyckte smaken smakade konstgjort. Så inget för mig, men ska inte dra ett helt nej över den.
Banan&jordgubb som jag köpte en storburk av, är riktigt god! smakar lagom av både jordgubb och banan. precis lagom! Deras proteinpulver kan jag verkligen rekommendera med hela mitt hjärta❤

Träningspepp köpte jag i smaken sour candy. Lite besviken på smaken dock, tycker den borde smaka mera sour Candy. Men annars inge fel alls på produkten, slinker ner lätt!

Aminosyror BCAA raspberry daiquiri, himmelskt god😍 Kanske blir lite för söt efter ett tag! Men väljer nog denna före en Nocco alla dar i veckan😨

​Produkterna kan ni hitta här

Gillar

Kommentarer

emilialindman
emilialindman,
Älskar också deras produkter!! 😍nouw.com/emilialindman
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Dem är verkligen hur bra som helst <3 !!! nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229