Perfekt Måndag för en gångs skull!

Min måndag har verkligen varit bra! Träffade Veronica vid 10 tiden och åkte till Nacka Forum, meningen var att jag skulle köpa hårfärg så jag kunde färga håret i dag men så blev det inte då dem inte hade färgen hemma jag ville ha! Visst jag kunde beställa men mitt tålamod till det fanns inte i dag så då struntade jag i det helt istället. Blev en lunch där också, både jag och Veronica behövde det jag kan säga. Suchi😍 och bara massor med tjejprat! Så skönt och roligt att träffa henne igen, vilket verkligen var behövligt för oss båda. Men så slut efter att ha varit i gång i kanske 3 h.

Efter att ha varit i Forum i någon timme så åkte jag hem och vilade en stund innan jag sen åkte ner till gymmet, även fast motivationen egentligen inte fanns där så blev passet verkligen bra! Axlar, rygg, armar, rumpa och mage, mest för att växla lite och inte köra samma muskel grupper hela tiden och under samma pass så att säga. Känner mig riktigt stolt i dag!

Mejlat till piercing studion och frågat vad de kostar att sy igen 2 hål åt syrran och passade även på att fråga vad dem tar för sitt pris för att tatuera sig! 😍 Beställde också hem nya saker från protein.se i dag, hoppas att jag redan får hem paketet i morgon! Blir alltid lika glad och uppe i varv när jag beställer något och väntar på att kunna hämta det från posten😍 Men det är jag nog inte ensam om??

Hur har eran Måndag varit?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229