Överskotts energi gånger 1000

Ja men gud vilken roligt torsdag jag har😒 Eller inte.

Efter jobbet har jag inte gjort ett skit. Har suttit vid datorn i stort sätt från 15:30 till nu. Och kommer säker bli några timmar till.

Och ingen kan ses. Madde den skiten❤ är i Cypen och kommer inte em fören på måndag! Veronica svara inte när jag försöker få tag i henne. Och resterande orkar jag inte kontakta i kväll. Så ja jag får väl "skylla" mig själv lite där men ändå.!

Så jag får väl helt se vad som händer resterande av kvällen. Då det kryper i hela kroppen och jag egentligen bara vill skrika rakt ut just nu av energi!
Det kliar i fingrarna i, bena ja i hela kroppen ​rättare sagt. Och jag vet inte vad jag ska göra! Att gå ut och gå i detta skit väder har jag ingen lust heller att göra. Så ja de kommer väl sluta med att jag kryper ner i sängs och typ sover? Vilket känns så jäkla roligt en torsdag kväll som denna när det är ledigt från jobb i morgon.

Jag kan inte ens skriva klart detta inlägg utan att jag blir frustrerad! Jag är så nära på att bara få ett utbrott och gråta och skrika rakt ut, av all över energi som inte kan ta sig någon stans alls😔 .

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,