Okej helg ändå!

Vardag

God eftermiddag på er alla!

Denna helg har varit riktigt bra kan jag säga! Och behövligt efter denna veckas jobb. Men kan inte säga att jag mår helt 100 bra ändå!

Då det går magsjuka, löss och lite mera på jobbet just nu. Och några kollegor gick hem under veckan då dem inte mådde bra alls😰 Jag har dock känt mig halvt bra än så länge. Dock magkatarr så kan inte heller utesluta om de är något annat som också finns. Dock känt mig lite hängig och febrig till och från sen i fredags. Men ingen febe som har kommit än så länge men skulle inte heller bli förvånad om den kommer snyggandes i kväll eller i morgon!

Hoppas bara att jag håller mig helt frisk. Att ha feber under sommar är inte alls något roligt. I alla fall inte denna sommaren. Då de är 28 grader varmt ute och man kan inte göra något alls. Så feber i denna värme? Nej tack...

Så hoppas de bara är magkatarren och värmen som gör mig dålig😖 Orkar verkligen inte få febr eller magsjuka inte nu! NEJ NEJ!

Så i dag blir det en hel dag i sängen och bara vila! Orkar inte göra något alls i dag. Ska försöka orka ta mig ner sen och ta en dusch i all fall. Kanske mår lite bättre efter den i alla fall

Hur har eran helg varit??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229