Ny vecka, nya möjligheter

Vardag

Första dagen på denna jobbvecka avklarad, timmarna i dag gick fort som bara den. Kändes som timmarna bara flög iväg, bokstavligt talat. Energin till att jobba fanns där i morse när jag vaknade och skulle ner och äta frukost. Det kändes aldrig så där jobbigt i dag, att ha ångest för att jobba. Hoppas bara resten av vecka också känns så här bra!

Blir skönt att ha en vilodag från gymmet i dag, även fast dagen var bra psykiskt så är jag totalt slut i huvudet och kroppen. Vilket jag antar kommer ifrån all energi jag hade i dag, men blir en promenad med hundarna istället, så något gör jag i alla fall!

Resten av veckan blir de förhoppningsvis gymmet, blir i alla fall ett pass i morgon! Rygg eller Bröst vet jag dock inte en, mera för att jag inte vet vad jag vill "bli av med först" så att säga. Så tar det tråkigaste först på veckan😉 Brukar hjälpa för att längta till det roliga på gymmet, men ibland inte!

Jobb i morgon 7-15, onsdag 9-17, torsdag 9-17 och fredag 8-16. Så en helt okej veckan ändå.
Efter jobbet i morgon ska jag fixa nya naglar hos Malin😍 Bästa nageltjejen jag någonsin har gått till, värt varenda krona!

Resten av veckan har jag inte något inplanerat efter jobbet, gym kanske träffa någon kompis. Helt enkelt får jag se vad dagarna har att komma med.

Vad har ni för planer för denna vecka?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229