Novembermål

Mål, Månader

Eftersom att det är 1 November i morgon tänkte jag börja med något nytt här. Att skriva upp en lista för varje månad men små mål eller större mål som jag bör hålla mig till!

Vilket är ett bra sätt att få saker i rullning och för att veta mera om mig själv.

1. Tacka ja jobb!

Verkligen försöka att jobba så mycket jag kan, dock inom mån om mitt mående. Men samtidigt inte ta på mig för mycket så jag hamnar på ruta ett igen.


2. Tänka mer ekonomiskt!

Denna del är något som ja försöker göra varje dag/vecka/månad. Vilket inte alltid är så lätt, hittar jag något jag vill ha online som jag verkligen känner att jag vill ha så brukar jag till 90% köpa det. Kallas impulsköp, vilket verkligen har med min ADHD att göra. Tänker inte skylla på den alls, men den förstärks i dessa fall kan jag säga. Vilket gör det jobbigare att hålla emot att köpa vissa saker ibland! Men ska göra allt i min makt för att undvika dessa köp. Desto bättre jag är på att undvika dessa onödiga köp desto mera pengar kommer jag ha kvar i slutet av varje månad och vid nästa lön. Så jag kan spara mera pengar till olika saker. Tatuering, nagelkurs, bil?, kunna flytta m.m.


3. Träning & Kost

Ni som har följt mig ett tag här på bloggen eller på min instagram vet att jag verkligen började träna ordentliges för cirka 1 år sen. Och att jag verkligen gick in till 100 då. Efter en liten svacka under julen så tog jag tag i det och började ordentliges i mitten av Januari och körde på som vanligt fram till sommaren skulle jag säga?
Just nu är jag i ett stadie där jag ändå har relativt bra rutiner på gymmet men mindre bra när det kommer till kosten. Måste verkligen fixa det nu, att ta bort alla fusk dagar, inge socker, inge onyttigt alls! Verkligen få in mina 5 mål per dag, vare sig jag jobbar eller inte och äta rätt, minska på kolhydraterna och mera frukt och grönt samt protein.

Har ni några mål under november månad?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229