Not again

Åsikter, Tankar & Mående

Mitt psyke i dag har verkligen inte känts bra, vaknade med värsta huvudvärken och alvedon hjälpte inte. Men tog med mig lite alvedon om huvudvärken skulle komma tillbaks under dagen. Och självklart gjorde den det. Jobbade igenom dagen med huvudvärk, måendet som låg och irriterade hela dagen.

Kan inte säga att denna dag har varit min dag, tålamodet har varit på noll. Har bara velat gråta hela dagen. Känner mig så tom och borta just nu. Vet inte vad jag vill med livet längre, vet inte vad jag vill jobba med, eller vad jag ska göra om 2-4 år😔 Känner mig så mållös just nu. Vet inte vad jag ska ta mig till.

Hoppas att biverkningarna från höjningen av antidepressiva försvinner fort, vill bara känna lycka och positivitet. Vill bara slippa dessa jobbiga svackor i livet där jag inte alls pallar med något.

Men en liten positivt sak på det hela, fick hem ett packet från Nouw & Gainomax i dag, ska bli väldigt roligt att testa Gainomax nya proteinbars! Så något positivt på denna jobbiga dag i alla fall.

Hoppas bara att huvudvärken har lagt sig tills i morgon, och att gym passet i dag inte ger mig ett bakslag, i detta fal feber...Hoppas bara jag kan sova ordentligt i natt och inte känner av en baksmälla i morgon bitit av medicinen..

Gillar

Kommentarer

Julia02Larsson
Julia02Larsson,
Krya! Hoppas du mår bättre snart<3nouw.com/julia02larsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229