Nerför och nerför igen...

God kväll på er!

Hur har eran dag varit i dag?

Min dag har varit helt okej, vaknade vid 8 i morse. Jätte roligt att vakna så "tidigt" under en helg. Åter frukost med familjen vid ca 10 tiden. Sen tog jag mig ner till gymmet för att köra ett lättare pass, vilket var behövligt att få bli av med lite extra energi. Sen hem och hjälpa mamma och pappa byta tyg på köksstolarna.

Passade även på att färga håret i dag, kan ju säga att är fortfarande är i chock efter resultata. Känns konstigt att håret är ROSA just nu. Men gillar ändå att ha möjligheten att kunna ändra färgen då och då. Men måste färga om några slingor i håret då dem inte blev 100. Men först får det bli ett besök hos frisören innan jag färgar det igen. Så får bli ett besökt ner ditt i morgon eller på måndag och boka en tid 😳

Måendet annars är väl inte så bra som jag hade hoppats efter snart 4 veckor med en höjd dos.... Sen vet jag att det absolut tar tid men mer än 4 veckor? Så huvudet är mer eller mindre kaos igen.. Humöret går upp och ner och känner ingen stabilitet längre. Känslorna strömmar hur som och alla tankar bara rusar och har ingen kontroll alls känns det som. Gråter till och från över inget alls, har ingen kontroll alls. Just nu pallar jag inte alls. Detta mående tar kol på mig. Allt är grått mer eller mindre.

Vill bara krypa in i ett mörkt hål och bara gråta och vara i min ensamhet. Och stänga allt och alla ute. Familjen, vänner, nära och kära. Ja alla helt enkelt. Vill slippa alla frågor, alla funderingar på hur jag mår. Vill bara bli lämnad själv och få gråta. Vill bara bli av med denna tomhet, den där jobbiga känslan som ligger och trycker längst in. Den där jävla ångesten, depressionen. Som ingen verkar förstå sig på, ingen verkar fatta hur den på verkar mig. Hur jobbiges den verkligen är. Hur hela min vardag går i krasch dag efter dag med små svackor. Att jag bara vill börja om från början, vill slippa dem 3 senaste åren och få en andra chans på att slippa dessa 3 år av rena helvetet.

Jag vill se mitt gamla glada jag. Som hade ork till allt som kunde skratta åt allt med sina vänner. Som orkade göra saker som ville hitta på saker hela tiden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229