Mitt 2018, vilken berg&dalbana...

Att försöka summera detta år som har gått, jisses vart ska jag ens börja.

Jobbat som en galning under början av året, Januari, februari och Mars och under allt detta jobb försökt hitta mig själv igen, mer eller mindre en bra balans i livet. Avslutade tiden med "storasystern" jag hade, som hjälpte mig lite extra när jag gick igenom allt med J.
Sökte nytt jobb, (vilket jag inte trodde att jag skulle göra) och arbetsintervju bara någon dag efter att jag hade sökt jobbet😍 Och skrev kontrakt ca 1-2 veckor efter det!

Testade en del olika ADHD-mediciner men tycker funkade ingen av dem då jag bara fick biverkningar av dem. Valde sen med läkaren att ta en paus med att försöka hitta en bra och fungerande medicin.
Hade en sjukt bra sommar, började lära känna nya människor och hade allmänt roligt under dagarna/kvällarna. Sena kvällar med roadtrip till olika bryggor m.m. Önskar att sommaren aldrig tog slut.

Sen kom hösten och skolan börja...

Denna period var nog den jobbigaste under hela året. Skolan börja, alla måste kring det. Att få klart uppgifterna i tid, att dem ska bli bra och rätt! Att grammatiken ska stämma in i hela texten och att de ska finnas en rödtråd från början till slutet. Att få uppgift etter uppgift som man måste börja med, men samtidigt göra klar den första när man också ska börja läsa på om den andra uppgiften. Nackdelen med att studera på komvux. Allt går i 100 och är verkligen inramat om hur mycket du kan trixa och fixa. Men någonstans i början av plugget så hamnar jag i en depression.
Orkade inte fortsätta skolan, kämpar igenom uppgifterna med sena nätter och mycket plugg bara för att jag är så envis som jag. Men på detta så bröt min kropp ner och jag började må sämre, depressionen bröt ut helt enkelt.

Släppt in människor som jag brutalt ångrar nu i efterhand, men gjort är gjort och man lär sig av sina misstag så att säga. Vilket man bara blir starkare av sägs det? Vilket jag just nu börjar tveka på?

Fått koll på ADHD och börjat med en medicin som jag har gått på förut. Mer för att jag inte våga testa mig fram när jag skulle börja skolan. Ville ha en medicin som funkade, höjde dosen under hösten då jag inte kände att dosen jag gick på gav någon effekt.
Måendet sjönk igen, men har förhoppningsvis hittat en bra antidepressiv som funkar😊 Och håller på att jobba på mig själv igen. För att hitta mig i allt detta och veta vart jag ska, så att säga.

Detta år har verkligen varit en berg&dalbana (igen)...Får hoppas att 2019 blir bättre och att de följer ett rakt spår och inga svackor eller nerförsbackar.

Hur har erat 2018 varit?

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Man lär sig av sina misstag, så enkelt är det 😊 Mitt 2018 kommer upp på nyårsafton morgon 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
På något sätt gör man ju det! Ser framemot att läsa det sen 😊
nouw.com/elisabethedberg