Min vecka!

Denna vecka har varit väldigt hektiskt kan man lugnt säga.

Började denna veckan man skola i måndag 10-12. Sen hem och fortsätta att plugga någon timma. Eller tror jag pluggade kanske 3 timmar. Sen när mamma och pappa kom hem så åkta jag, syrran och mamma ner till centrum för att handla på apoteket, och för att kolla om mina nya glasögon hade kommit.. Då optikern sa 2 v. Fick med mig mina nya glasögon i alla fal hem 😍 Så skönt att kunna se allt igen klart! Gick in på apoteket och skulle hämta ut ögon salvan för vageln samt medikenet som jag tar då och då, bara för att få ökad koncentration. Men hon som stod i kassan verkade inte fatta ett enda dukt av vad jag skulle ha😒 Men fick med mig det jag skulle i alla fall!

I tisdags så jobbade jag 8-16! Skönt att bryta lite på att va hemma och plugga! Dock fortsatte jag att plugga lite när jag hade kommit hem efter jobbet.

Onsdags så jobb igen 8-16 sen efter jobbet gjorde jag inget speciellt tog en vill dag från plugget då energien verkligen tog slut efter denna dag på jobbet. Samt så behöver man en dags paus då och då och bara ta det lugnt!

Torsdagen träffade Madde😍 eftersom att hon har har flyttat ner till Skövde och har börjat plugga så får jag ingen möjlighet att träffa henne varje dag just nu😔 Vilket suger extremt och saknar henne extremt när hon inte är hemma! Så blev en fixa och bara snacka i några timmar. Lagade min nagel på morgonen där vid 8:30, innan Madde! Sen hem och fortsätta detta helvete med plugget vid 15 till 20 kanske. Sen en sväng med Brygg gänget.

Fredag jobb 8-16:45😖 Kan ju säga att jag var extremt trött och sliten efter denna dag! Men satt mig efter middagen vid 18 kanske och pluggade fram till 23? Dock däckade jag i sängen vid 22:50-23:10 där någon stanna och sen vaknade jag igen vid 02:00 och var tvungen att städa bort allt från sängen för att kunna krypa ner och sova😣

Lördag vaknade vid 12 ungefär men började inte plugga förens vid 13. Från 13-17 middags dag och sen direkt upp igen och fortsätta plugga fram till 20 ungefär! Sen kände jag att jag behövde en paus för att ens orka fortsätta så träffade Nicke och Pata en sväng till ca 01:00. Och sen fortsatt med plugget, en liten stund i alla fall!

Söndag ännu mera plugg! Denna söndag har nog varit den värsta under hela veckan! Jobbet var lätt jämfört med hur mycket jag har slitit i dag😢 fixat vecko vecka över vad jag bör göra och ska hinnan med innan veckan är slut! Dock fick jag panik när jag väl hade skrivit upp hela plugget på pappret vad jag skulle göra klart och hinna med! Så hoppas att dem inte hör av sig från jobbet och behöver hjälp! I alla fall inte veckan som kommer😰😰

Gillar

Kommentarer